Julefrokost

Hold julefrokost i DGI Huset Vejle eller tag maden med hjem i din virksomhed

Du kan vælge mellem 3 menuer som bestilles på tlf 7644 6006

Min. antal:  15 couverter
Ud-af-huset bestilles minimum 4 hverdage før


Juleplatte, kold

Marinerede sild med karrysalat og rødløg
Gravad laks med rævesauce
Roastbeef med remoulade, peberrod og ristede løg
Kold Ribbensteg med rødkål
Sylte med rødbeder og sennep
Brieost med figner og kvædemarmelade
Brød og smør

Pris:  135,00 kr/couvert

Lunt til juleplatten:
Frikadeller med julekål og kanelsukker 20,- kr/couvert

Det søde indslag:
Ris a la mande med kirsebærsauce 20,- kr/couvert


Julebuffet 1

Marinerede sild med karrysalat og rødløg
Hjemmerøget laks med flødestuvet spinat
Roastbeef med remopickles, ristet løg og peberrod
Tarteletter med høns i asparges
Frikadeller med julekål og kanelsukker
Glaseret skinke med grønlangkål og brunede kartofler
Svinekam med rødkål og sprøde flæskesvær a part
Brieost og blåskimmel med druer og syltede pærer
Ris a la mande med kirsebærsauce
Brød og smør

Pris:  210,00 kr/couvert


Julebuffet 2

Christiansøsild med creme fraiche og hakkede rødløg
Laksetatar med creme fraiche, hakkede rødløg og dild
Røget svinemørbrad med grønkålssalat
Rødkålssalat med konfiteret and og mandler
Kanel og yoghurt marineret durocgris
Kalvesteg med syltede løg og hvidløgscreme
Arla unika oste med brændte figner og hjemmelavet chutney
Panna cotta med kirsebærgele
Brød og smør

Pris:  269,00 kr/couvert



Luk menu

Vi anvender cookies til statistik. Denne information deles med tredjepart. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du dette. Cookie- og persondatapolitik

Ok jeg accepterer