Middag

Hvad enten I ønsker at holde aftenmøde med middag eller blot skal samle afdelingen til god mad, kan vi hjælpe. De fleste vælger middag eller tapas, men har du brug for et billigere alternativ serverer vi også gerne sandwich - naturligvis i hjemmebagt brød.

Menuer sammensættes altid ud fra sæson og dermed hvilke friske råvarer der er tilgængelig.
En 3 retters konferencemiddag kan se således ud:

Forret
Lufttørret okseinderlår med rucola, sprødt og citronolie

Hovedret
Ølbraiseret svinekam med spidskål og rosmarin, selleripuré og grillede rødder.
Dagens kartoffel og sauce demi glace.

Dessert
Ostetallerken med 3 danske oste, smørristet rugbrød, oliventoast
eller
Kold pæresuppe med vanilleis



Luk menu

Vi anvender cookies til statistik. Denne information deles med tredjepart. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du dette. Cookie- og persondatapolitik

Ok jeg accepterer