DGI Huset Vejles madidentitet

Mad i balance – Mennesker i balance

I DGI Huset Vejle arbejder vi hver dag for mad og mennesker i balancen.
Ikke i helsemæssig forstand, men i form af gode grundlæggende værdier, håndværk og fællesskab. Det kan smages i maden!

Vi lægger vægt på at:

  • smagen i maden altid træder tydeligt frem.
  • sæsonens friske råvarer altid er vores første prioritet.
  • vi laver maden fra bunden.
  • vort hjemmebagte brød altid er friskbagt.
  • vi hver dag er stolte af den mad, vi laver.
  • de fysiske rammer - og vi der arbejder her - i et og alt understøtter den gode atmosfære og det unikke fællesskab i huset.
  • vi hver dag arbejder målrettet på at skabe tid og rum til at lave maden i en positiv atmosfære!


Luk menu

Vi anvender cookies til statistik. Denne information deles med tredjepart. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du dette. Cookie- og persondatapolitik

Ok jeg accepterer