Spektrum - Rammen om Store oplevelser

Om I skal afholde store konferencer, koncerter, firmafester eller udstillinger, så tilbyder vi de optimale faciliteter i vores arena Spektrum. Her har vi plads til, at i kan samles om fælles projekter og oplevelser, der kan huskes.

Beliggenhed
Vores centrale placering midt i Trekantområdet tæt ved tog, motorvej E45 og Billund Lufthavn gør logistikken let for alle mødedeltagere - uanset om I er få eller mange der mødes.
Den smukke natur ved Vejle Å og Kongens Kær er inden for gåafstand, hvis I har behov for frisk luft.
Der er naturligvis gratis parkering.

Lokaler
Der er et stort foyerområde i forlængelse af Spektrum, som kan anvendes ved pauser, mindre udstillinger og reklamefremstød, så deltagerne får en ekstra oplevelse.
Herudover har vi 4 store og 4 mindre mødelokaler samt 5 store haller.
Der er rigtig gode fællesarealer i forbindelse med alle vores faciliteter. Det giver råderum og fleksibilitet.

Forplejning
Når mennesker mødes er god forplejning en vigtig del. Vores servicemindede mødebookere kan, i samarbejde med jer og huset F&B manager, finde lige netop den løsning, der passer til jeres behov og smag.

Overnatning
I kraft af vores centrale beliggenhed er der 500 hotelværelser indenfor en radius af blot 1 km og 1.100 hotelværelser indenfor en radius af 14 km. Vores bookingafdeling hjælper gerne med at booke overnatning eller at få en fordelagtig prisaftale på plads.

Vil du vide mere om
- konferencer, så klik her
- firmafester, så klik her
- messer og udstillinger, så klik her

Booking
Kontakt os og få et uforpligtende tilbud eller rundvisningLuk menu

Vi anvender cookies til statistik. Denne information deles med tredjepart. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du dette. Cookie- og persondatapolitik

Ok jeg accepterer