Menu
Tryk enter eller esc for at afslutte søgning

Ståkoncert med Bryan Adams

Bryan Adams 1100X680 Logoer

Vejle Musikteater og Jelling Musikfestival præsenterer verdensstjernen Bryan Adams i Spektrum, DGI Huset Vejle

Fire årtier med begejstrede fans
Bryan Adams' energiske liveshow og kæmpe bagkatalog af hits bliver netop toneangivende for koncerten i Vejle. Den canadiske stjerne behøver ikke nogen introduktion, da han har begejstret publikum igennem de sidste fire årtier med sine feel-good rock'n'roll hits.Igennem sin karriere har Adams udgivet 14 studiealbums - senest "Shine a Light" i marts - og har solgt mere end 65 millioner albums på verdensplan. Hans sange har toppet hitlisterne i mere end 40 lande, og Adams' seneste album, "Shine a Light", debuterede som nummer 1 på den canadiske albumhitliste og titelnummer er skrevet sammen med ingen ringere end Ed Sheeran.

Samarbejde med DHL
Bryan Adams' Shine a Light-tour har allieret sig med logistik-giganten DHL i et samarbejde, hvor DHL planter et træ for hver billet der bliver solgt på hele Adams' verdensturne. Endnu en god årsag til at købe en billet i Vejle.

Billetsalg og spørgsmål
Har du brug for en kørestolsplads, eller har andre spørgsmål, så kontakt Vejle Musikteater på tlf 7943 2030

Se lignende begivenheder
Gå til begivenheder
Bryan Adams 1100X680 Logoer

Farvel til de blå plastikfutter.

Fra d. 6. februar benytter vi ikke længere de blå overtrækssko i svømmehallen. Det er et bæredygtigt fravalg. Sammen sparer vi på plastikforbruget - sammen gør vi en forskel.
Læs mere