Menu
Tryk enter eller esc for at afslutte søgning

DANISH OPEN JUDO CUP OG CAMP I VEJLE DEN 8.-11. FEBRUAR

53799389 1253259061516457 1334911793063002112 O
2019 2 Matsumae 039
2019 2 Matsumae 279
Danish Open Logo

MERE END 1.300 PÅ MÅTTEN I SPEKTRUM, DGI HUSET VEJLE, I FORBINDELSE MED DANISH OPEN JUDO.

 

“OPEN” betyder at alle kan deltage uanset hvilken nation de repræsenterer. Det afspejler deltagerlandene da der vil blive deltagelse fra mere end 20 nationer.

 

Danish Open er dog ikke alene et judostævne, der er også mange aktiviteter forbundet med stævnet.

 

Konceptet, som er udviklet over de seneste år, indeholder tre elementer nemlig, et business aspekt, et kulturelt aspekt og naturligvis et sportsligt koncept. Denne udvikling har medført stor bevågenhed langt ud over Vejles og landets grænser, nemlig helt i Japan, hvorfor den japanske ambassadør har meldt sin ankomst til det kommende stævne.

 

I forbindelse med stævnet er der mere end 1.300 judokæmpere på måtten, hvoraf en del er skolebørn, der om fredagen op til stævnet, stifter bekendtskab med forskellige kampsport-arter under instruktion af erfarne kampsportsinstruktører.

 

Vejle Judo Klub er arrangør, i samarbejde med Judo Danmark og har allerede sig retten til endnu et Danish Open stævne om 2 år.

 

Endelig sørger arrangørerne for, at deltagerne ved Danish Open får mulighed for at opleve andet end judo mens de besøger Vejle. De kan nemlig i fritiden udfordre hinanden i e-sport, besøge Økolariet, tage til koncert eller besøge Visit Vejles stand i DGI Huset Vejle for information om Vejle og de mange muligheder byen byder på.

 

Endvidere vil der være para-judo for blinde- og svagtseende og et internationalt seminar (clinic), hvor Dr. Gary Berliner, USA - en internationalt anerkendt para-judodommer - vil undervise dommere og trænere. Deltagerne kan på seminaret erhverve viden og tilladelse til at dømme para-judokampe.

 

Vejle Judo Klub glæder sig til at tage imod de mange judo-atleter fra hele verden, og alle med interesse for kampsport er meget velkommen til at komme til Spektrum i DGI Huset Vejle og følge aktiviteterne, som er ganske gratis.

Se lignende begivenheder
Gå til begivenheder

Cafe Nordic har åbent...

... og vi følger Sundhedsmyndighedernes anbefalinger nøje. Vi bærer mundbind i caféen og det er også for dig, som gæst, påbudt at bære mundbind når du går i Cafe Nordic. Mundbind kan købes i receptionen. Lad os passe på hinanden!
Læs mere