Menu
Tryk enter eller esc for at afslutte søgning

Grejsdalsløbet 2023

Arrangør: Vejle Cykel Motion
Kontakt: mail@grejsdalsloebet.dk
Løbstelefon: 2629 0033

For mere information og tilmelding: https://www.grejsdalsloebet.dk/

Forårsklassikeren

Denne superrute er den ultimative udfordring, idet ikke færre end 25 kategoriserede bakker og 2600 højdemeter indgår i denne rute. Inden man giver sig i kast med denne rute, skal man have gennemført en fornuftig forårstræning, idet det er en meget hård rute, der vil være en udfordring for selv veltrænede og rutinerede motionister. Der er i alt tre depoter på ruten, der vel nok er det nærmeste man kommer et bjergløb i Danmark.

TOUR Special

En rute på 160 km og 1800 højdemeter omkring Vejle. Ruten er inspireret af Vejles Grand Depart 3. etape i Tour de France 2022.

Mediofondo

Ruten byder på 120 km med godt 1400 højdemeter. Selvom det ikke er vores længste rute, er der ikke mange løb i Danmark som kan måle sig med dette med hensyn til terræn. Vores mest populære rute, som henvender sig til den øvede motionist med god forårstræning i benene.

Udfordring

Denne rute henvender sig til motionsryttere, som ikke har prøvet et bakkeløb før, eller de garvede som ikke er kommet helt i gang med sæsonen endnu. Ruten byder på lige knap 1000 højdemeter på under under 85 km. Undervejs er der stort depot med mad og energidrik i Nørup.

Gravel

Der kører efter GPS spor, og ruten er ikke afmærket. 75 km med 80% grus. Et kaffe-/kagestop undervejs med luksuriøs forplejning. 

Se lignende begivenheder
Gå til begivenheder