Menu
Tryk enter eller esc for at afslutte søgning

Julefrokost

Hold julefrokost i DGI Huset Vejle eller tag maden med hjem

Du kan vælge mellem 3 menuer som bestilles på tlf 7644 6006

Min. antal:  20 couverter
Ud-af-huset bestilles minimum 4 hverdage før


Juleplatte, kold

Marinerede sild med karrysalat og rødløg
Varmrøget laks med spinatflan og tomater
Roastbeef med remoulade, peberrod og ristede løg
Kold Ribbensteg med rødkål
Rullepølse med sky og syltede rødløg
Brieost med druer og nødder
Hjemmebagt brød og smør

Pris:  135,00 kr/couvert

Lunt til juleplatten:
Frikadeller med julekål og kanelsukker 20,- kr/couvert

Det søde indslag:
Ris a la mande med kirsebærsauce 20,- kr/couvert


Julebuffet 1

Marinerede sild med karrysalat og rødløg
Koldrøget laks med spinatflan og peberrodscreme

Roastbeef med remoulade, ristede løg og peberrod
Tarteletter med høns i asparges
Frikadeller med julekål og kanelsukker
Glaseret skinke med grønlangkål og brunede kartofler
Svinekam med rødkål og sprøde flæskesvær
Brieost og blåskimmel med figner og nødder
Ris a la mande med kirsebærsauce
Brød og smør

Pris:  210,00 kr/couvert


Julebuffet 2

Christiansøsild med creme fraiche og hakkede rødløg
Laksesalat med creme fraiche og rødløg

Røget andebryst med tranebærgele og marineret rødkål
Grønkålssalat med sennepsdressing og appelsiner
Braiseret durocgris med mørk øl og rosmarin
Rosastegt kalvesteg med bagte gulerødder
Arla unika oste med brændte figner og hjemmelavet chutney
Panna cotta med kirsebærgele
Brød og smør

Pris:  269,00 kr/couvert