Menu
Tryk enter eller esc for at afslutte søgning

Julefrokost menu

Vi tilbyder 4 forskellige julemenuer

Alle menuerne kan nydes i vores trygge rammer eller fås som ud-af-huset.

Menu 1: Juleplatte, portionsanrettet
Marinerede sild m. karrysalat i lille glas
Æg med rejer og tomat
Roastbeef m. remopickles
Røget skinke med æggestand og asparges
Grønkålssalat med granatæble og ristede mandler
Brieost med appelsinmarinerede figner
Ris a la mande m. kirsebærsauce i glas
***
Brød og smør (serveres i couvertposer)

Pris m. eget lokale i DGI Huset Vejle:  170,- kr
Pris ud-af-huset: 145,- kr (min. 20 personer)

Menu 2: Vinterplatte, portionsanrettet

Røget tun med sesamvinagrette
Laksesalat med dild og rødløg
Lufttørret skinke med marinerede peber
Kyllingsoufflé med sprødstegt skind
Grillet mozzarella med tomat og balsamico
Tallegio med nødder i contreau
Brownie med appelsinmousse
***
Brød og smør (serveres i couvertposer)

Pris m. eget lokale i DGI Huset Vejle:  170,- kr
Pris ud-af-huset: 145,- kr (min. 20 personer)

 

Menu 3: Julebuffet
Marinerede sild med karrysalat og rødløg
Koldrøget laks med spinatflan og peberrodscreme
Roastbeef med remoulade, ristede løg og peberrod
Tarteletter med høns i asparges
Frikadeller med julekål og kanelsukker
Glaseret skinke med grønlangkål og brunede kartofler
Svinekam med rødkål og sprøde flæskesvær
Ris a la mande med kirsebærsauce
Brieost og blåskimmel med figner og nødder
Brød og smør

Pris m. eget lokale i DGI Huset Vejle:  235,- kr
Pris ud-af-huset: 210,- kr (min. 20 personer)

Menu 4: Tallerkenanrettet

Forret 
Sild i glas m. løg og karrysalat
Roastbeef m. peberrodsskum, friterede løg og pickles
Røget andebryst m. appelsin og tranebær
Hjemmebagt brød med smør

Hovedret
Stegt svinekam på sauteret rødkål
Ristede kartofler
Skysauce
Brune kartofler
Tyttebær

Dessert
Tiramisu anrettet i små glas
Ris a la mande med kold kirsebærsauce anrettet i små glas

Pris m. eget lokale i DGI Huset Vejle:  245,- kr
Pris ud-af-huset: 220,- kr  (min. 20 personer)