Menu
Tryk enter eller esc for at afslutte søgning

Bevægelse i mødet

Jo mere kroppen er involveret, jo bedre husker vi 

Bevægelse og indlæring hænger tæt sammen.
Mennesker kan som udgangspunkt koncentrere sig i 20-25 min. ad gangen, før det bliver svært at holde fokus. Derfor er det en rigtig god ide, at du tænker bevægelse ind i mødet. Det giver ny energi og fokus.

Brug det der er og gør det enkelt!

Når du holder møde i DGI Huset Vejle er der masser af oplagte aktivitetsmuligheder, som både er gratis og ligger lige til højrebenet.

Her kan man føle sig fri til at smide skoene under et møde, eller sige ’hov – nu skinner solen! Vi kan lige nå en gåtur’.
Stræk jer, hold 30-sekunders-snak-med-sidemanden, stå op til gruppearbejdet, luk øjnene og hør stille musik eller flyt jer rundt i lokalet til gennemgang af særlige emner, så I ser tingene med nye øjne.
Tingene behøver ikke altid være så styret, så brug det der er - Og gør det enkelt!

Humor og fællesskab

I DGI Huset Vejle gør vi hvad vi kan for at 'liste' bevægelse ind i dit møde.
Pauseforplejning serveres derfor - så vidt muligt - udenfor jeres mødelokale, så I skal gå efter kaffen.
Frokosten serveres ofte ved fællesborde, hvor man deles om fade, som langes rundt på kryds og tværs. Det giver snak ved bordene.

Noget helt specielt for DGI Huset Vejle er højskolesangbogen. Det gør noget særligt ved folk at synge sammen. Humøret og energien stiger mens lungerne trænes.
Lån højskolesangbogen næste gang du holder møde i DGI Huset Vejle. Det er ganske gratis.

Ønsker du et tilbud eller en rundvisning?

Hvis du har spørgsmål, vil have en rundvisning eller foretage en booking af et møde- eller konferencelokale, kan du gå til vores kontaktside.

Kontakt os

Alternativt kan du også bruge vores online formular til at sende en uforpligtende forespørgsel på lige det møde, du har brug for.

Send en forespørgsel

Åbent for udendørs træning

Vi har pt mere end 60 udendørs hold, så det er bare at få snøret skoene og komme afsted. Alle er velkomne, og alle kan være med. Læs mere om de mange hold - og tilmeld dig under Outdoor på https://fitness.flexybox.com/dgivejle
Læs mere

DGI Huset Vejle lukket ned

Vi afventer de kommende retningslinjer for genåbning, men håber at kunne åbne 6. eller 21. maj. Så snart vi kender den endelige åbningsdato, offentliggøres den her på siden.