Menu
Tryk enter eller esc for at afslutte søgning

Møder & konferencer centralt

Kontakt os

Vi har plads til jer

I DGI Huset Vejle sætter vi værtskab højt. Vi prioriterer hver dag, hvert et møde og hvert eneste arrangement. Her skaber vi rum for gode oplevelser. Her kan I føle jer hjemme. Vi har et godt fællesskab og hjemmelavet mad på alle niveauer. Velkommen til!

Kontakt os i dag

Strategien Kopper

Det rette mødelokale

I DGI Huset Vejle har vi mødelokaler i alle størrelser. Du kan se en samlet oversigt over vores mødefaciliteter her.

Se dine muligheder

 

Central beliggenhed

Vi ligger centralt i Trekantområdet tæt ved tog, motorvej E45 og Billund Lufthavn.
Det gør logistikken let for alle deltagere, uanset om I er få eller mange - og så har vi knap 1.000 gratis parkeringspladser lige udenfor døren.

Læs mere om forbindelser

1X0A1738 Edit

Teknik i top 

Uanset om du planlægger møde eller konference, skal teknikken fungere ubesværet. Vi klargør lokalet ud fra netop jeres ønsker, så alt står klar ved ankomst.

Læs mere om standard udstyr i vores mødelokaler og hvordan du tilgår den trådløse opkobling:

Standard AV i mødelokaler

 

Ønsker du at afholde et hybridmøde, er du i ekstra gode hænder hos os. Med stor erfaring og en dygtig IT & AV-teknikker i huset, kan vi indfri langt de fleste ønsker og hjælpe til den ideelle løsning, så I er sikret en mødeoplevelse af højeste kvalitet.

Læs mere om hybridmøder

 

Uanede muligheder

Vi er eksperter i og rustet til store events - og det skæve event. Vores venue har rum for det meste. Med hver deres størrelse og anvendelsesmulighed er vi sikre på, at vi kan rådgive dig mod dine ønsker for et vellykket event i passende omgivelser. 

Få rådgivning

Konference

Konference

Med vores 44.000 kvadratmeter, er vi stærke i arrangementer med opstillinger, som kræver god plads og højt til loftet. Du kan se en samlet oversigt over vores konferencefaciliteter her.

Se dine muligheder

 

Kender du til Brain breaks?

Små aktive pauser kan forbedre dine deltagers engagement, fokus og produktivitet. Ved at inkludere eksempelvis Brain breaks skaber du bevægelse, øget energi og styrker samarbejdet. Gør dine møder mere effektive - og langt sjovere - ved at integrere små aktive pauser i mødekulturen. Vi har naturligvis forberedt det hele for dig. Klik og læs mere om mulighederne for at toppe dine deltagers mødeoplevelse.

Se muligheder

Inspiration til dig

Renovering af sportsbassinet

Kære svømmegæst, vi står overfor en større reparationsopgave på svømmehallens sportsbassin. Derfor er vi desværre nødsaget til at lukke hele sportshallen fra den 10. juni til og med den 4. august 2024. I perioden vil varmtvandsområdet stadig være åbent.