Menu
Tryk enter eller esc for at afslutte søgning

DGI Huset Vejle lukket ned ifm Covid-19 restriktioner

TAK fordi du gør en forskel for DGI Huset Vejle!

En meget, meget stor og varm tak skal lyde til alle jer der har valgt at 'donere' klip og abonnementstid, så vi forhåbentlig snart kan åbne dørene igen.
Og tak til jer der har givet sig tid til at sende støttende ord.

Det varmer, giver håb og trøst i en svær tid!

TAK

11. december 2020

Kære gæster

DGI Huset Vejle stod før december-tvangslukningen i en særdeles vanskelig økonomisk situation.
Det er ingen hemmelighed, at et 2020 præget af mange aflysninger og tvangslukningen i foråret har gjort, at økonomien længe har været under pres. Med december-nedlukningen forværres denne situation betydeligt.

Da vi var tvangslukket i 3 måneder i foråret satte vi alle medlemskaber i bero. Det synes vi var den rigtige beslutning i forhold til alle vore trofaste og elskede gæster, og det fik vi meget ros for. Det var imidlertid også en beslutning, som gjorde rigtig ondt på husets økonomi, fordi lukkeperioden blev så lang, som tilfældet var.
Den nuværende lukning må formodes at være af kortere varighed.

Som en selvejende non-profit organisation uden sikkerhedsnet har 2020 været et udfordrende år for vort elskede hus.
Vi beder i det lys inderligt om vores gæsters opbakning til, at vi denne gang ikke sætter medlemskaber i bero.

Vi kan kun appellere til din forståelse. Ønsker du ikke at bakke op om beslutningen, bedes du sende en mail til info@dgihusetvejle.dk

På forhånd EN KÆMPE TAK til alle, der rækker os en hjælpende hånd i den vanskeligste situation, som vi i DGI Huset Vejle har været i, siden vores start i 2008.

De varmeste hilsner fra alle os i DGI Huset Vejle

Åbent for udendørs træning

Vi har pt mere end 60 udendørs hold, så det er bare at få snøret skoene og komme afsted. Alle er velkomne, og alle kan være med. Læs mere om de mange hold - og tilmeld dig under Outdoor på https://fitness.flexybox.com/dgivejle
Læs mere

DGI Huset Vejle lukket ned

Vi afventer de kommende retningslinjer for genåbning, men håber at kunne åbne 6. eller 21. maj. Så snart vi kender den endelige åbningsdato, offentliggøres den her på siden.