Menu
Tryk enter eller esc for at afslutte søgning

Cookie- og privatlivspolitik

Cookiepolitik

Vores website dgihusetvejle.dk anvender ”cookies”, der er en datafil, som gemmes på din computer, mobil, tablet el. tilsvarende med det formål at genkende den, huske indstillinger, udføre statistik og målrette annoncer. Cookies kan ikke indeholde skadelig kode som f.eks. virus.

Det er muligt at slette eller blokere for cookies: Se vejledning

Vi gør opmærksom på, at hvis du sletter eller blokerer cookies, kan du risikere at websitet ikke fungerer optimalt samt, at der er indhold, du ikke kan få adgang til.

Få flere indsigter og læs mere om vores cookiepolitik her: Fuld cookiepolitik

Privatlivspolitik

Når du opretter et medlemskab i DGI Huset Vejle accepterer du, at DGI Huset Vejle indsamler og behandler oplysninger om dig. Hos DGI Huset Vejle indsamler og behandler vi kun de oplysninger, der er nødvendige for at administrere dit medlemskab og for at levere vores ydelser til dig, som for eksempel ved tilkøb af personlig træning. Dit CPRnr registreres i vores system, således at du kan benytte dit sygesikringskort som adgangskort i vores adgangsmøller til såvel svømmehal som fitness & holdtræning. DGI Huset Vejle anvender ikke oplysningerne til andre formål.

Opbevaringsperiode
DGI Huset Vejle opbevarer oplysningerne om dig i op til 3 år efter dit medlemskab eller klippekort er udløbet. Herefter vil alle oplysninger blive slettet eller anonymiseret på en sådan måde, at oplysningerne ikke længere kan identificere dig.

Dine rettigheder
Når DGI Huset Vejle registrerer oplysninger om dig, har du ret til at,
• få indsigt i de oplysninger, som vi behandler om dig
• gøre indsigelse mod at indsamlingen og behandlingen af dine oplysninger finder sted
• få oplysninger, der er vildledende eller urigtige, rettet eller slettet
Du har også ret til at klage til Datatilsynet over DGI Huset Vejles behandling af dine oplysninger.

Andre modtagere af personoplysninger
Vi sælger ikke dine persondata til tredjemand, og vi overfører ikke dine persondata til tredjelande. Vi har vores hjemmeside hos Curanet.dk, som fungerer som vores databehandler. Alle persondata som du oplyser på vores hjemmeside vil blive opbevaret hos Curanet.dk`s datacentre. Vi anvender eksterne virksomheder som leverandører for at levere vores ydelser bedst muligt. Disse eksterne leverandører er databehandlere og behandler i visse tilfælde personoplysninger i forbindelse med deres levering af ydelser til os. Vores databehandlere behandler kun personoplysninger efter vores instruks og i overensstemmelse med lovgivningens krav til databehandlere. Vi har indgået databehandleraftaler med vores databehandlere, hvilket er vores garanti for, at de overholder gældende regler om beskyttelse af dine personoplysninger.

Video overvågningspolitik
Hos DGI Huset Vejle har vi stor tillid til, at vores kunder er ærlige og følger vores husregler. Derfor anvender vi kun i meget begrænset omfang video som dokumentation – det værende i tilfælde af tyveri/overfald hos medlemmer og ansatte. Vi gemmer optagelserne i op til 14 dage efter optagelsesdato.

Whistleblowerordning
DGI Huset Vejle’s whistleblowerordning har til formål at øge mulighederne for, at ansatte, gæster og leverandører, kan indberette oplysninger om alvorlige lovovertrædelser, alvorlige overtrædelser eller øvrige alvorlige forhold. Der kan indberettes om forhold, der har fundet sted eller vil finde sted i DGI Huset Vejle. Indberetninger skal sendes til whistleblower@dgihusetvejle.dk, modtagerne er underlagt tavshedspligt. Som alternativ til kan man også benytte en af de eksterne whistleblower-enheder, eksempelvis whistleblower.dk.

Den dataansvarlige
Den dataansvarlige for indsamling, behandling og anvendelse af dine personoplysninger på www.dgihusetvejle.dk er DGI Huset Vejle, Willy Sørensens Plads 5, 7100 Vejle, CVR nr. 31432006.

Kontakt
Spørgsmål og henvendelser vedrørende DGI Husets behandling af dine oplysninger skal ske til DGI Huset Vejle, Willy Sørensens Plads 5, 7100 Vejle. Til mailadressen info@dgihusetvejle.dk kan du ligeledes sende din henvendelse.

Farvel til de blå plastikfutter.

Fra d. 6. februar benytter vi ikke længere de blå overtrækssko i svømmehallen. Det er et bæredygtigt fravalg. Sammen sparer vi på plastikforbruget - sammen gør vi en forskel.
Læs mere