Menu
Tryk enter eller esc for at afslutte søgning

Pressemeddelelse

Ny Direktør

Ny direktør

Så er der sat navn på DGI Huset Vejles nye direktør.
Fra 6. februar 2023 er Bo Jordansen den nye direktør for DGI Huset Vejle.

Bestyrelsen har netop godkendt indstillingen blandt et ansøgerfelt på 36 personer. Bo Jordansen har en kommerciel baggrund og mange års erfaring med salg og ledelse, men kender også DGI Huset Vejle som aktiv bruger og kunde, samtidig med at han også har foreningserfaring fra bl.a. Vejle Håndboldklub og som frivillig i Jelling Musikfestival.

Bo Jordansen er i dag i et godt job, men da han så jobopslaget fandt han stillingen så spændende at han måtte søge den. Han så her et betydeligt potentiale i stillingen med de kompetencer, han har ledelsesmæssigt, kommercielt og personligt og at det kunne være et godt match til at forløse de potentialer, som huset har, således at han sammen med personalet kan være med til fortsat at udvikle huset som et mødested for idræt, kultur og erhverv. Han ser også store muligheder i at DGI Huset indgår i store kommende begivenheder, som DGI Landsstævnet i 2025 og i udbygningen og udviklingen af byudviklingsområdet Ny Rosborg.

Som han skrev i ansøgningen: ”Jeg ynder at handle hurtigt: tænke stort – starte småt – skalere hurtigt, når tingene virker”.

  • "Det var et stærkt felt med mange kvalificerede ansøgere og i Bo Jordansen, er det vores vurdering, at vi får en person med stort drive og motivation til at bringe huset videre så vi både tjener de nødvendige penge til at vedligeholde og udvikle huset, samtidig med at vi har et godt og tillidsfuldt samarbejde med husets kunder, brugere og foreninger samt vores væsentligste interessenter Vejle kommune og DGI", siger Gert Eg, formand for bestyrelsen i DGI Huset Vejle

  • "Vi glæder os til samarbejdet og vil sørge for at Bo Jordansen får en god start på hans nye udfordringer". Slutter Gert Eg.

 

Bo Jordansen siger i en kommentar til det nye job:

  • "Jeg glæder mig utroligt meget til at komme i gang med arbejdet sammen med de mange dedikerede og dygtige medarbejdere i DGI Huset Vejle. DGI Huset i Vejle betyder meget for byen, og huset har en væsentlig og meningsfuld rolle både samfundsmæssigt og kommercielt. Jeg glæder mig til at sætte mig i direktørstolen og hurtigst muligt  komme ind i opgaven. Jeg er overbevist om, at jeg kan være med til at forløse husets potentialer yderligere og bidrage til at sætte en tydelig retning for den videre udvikling af huset."
  • "Jeg ser frem til samarbejdet både i og uden for huset med dets brugere, kunder og interessenter i øvrigt." Slutter Bo Jordansen.

 

Bo Jordansen er 51 år, bor i Vejle, er gift og har to børn.

Yderligere oplysninger:

  • Gert Eg, formand for bestyrelsen i DGI Huset Vejle. Mobil: 2068 8409
  • Bo Jordansen, kommende direktør i DGI Huset Vejle. Mobil: 3147 0763