Menu
Tryk enter eller esc for at afslutte søgning

GENERELLE RETNINGSLINJER TIL Alle:

  • Hvis du er syg eller har symptomer på sygdom, skal du blive hjemme.
  • Hvis du tilhører en særlig risikogruppe ift. sygdom, bør du blive hjemme.
  • Sørg for at afspritte dine hænder, både når du ankommer og inden du går hjem
  • Hold afstand – og minimer tæt fysisk kontakt

Retningslinjer & Skiltning
Retningslinjerne for åbning af svømmehaller angiver, at der må være 1 person pr. 4 m2 målt på vandets overflade. I alle bassiner, saunaer, boblebad mm er der således restriktioner på antal og disse kan du se ved skilte udenfor lokalerne og på skilte ved de enkelte bassiner.

I hele DGI huset Vejle kan du se opslag om maksimum antal personer i de forskellige rum og områder, og at gæster med Covid-19 symptomer ikke må møde frem.

Omklædning
I alle omklædningsrum og bruserum er der begrænsning på antal personer. Det betyder i praksis, at du enten må stille dig i kø – med afstand – hvis der er fyldt op. Beregn derfor ekstra tid til ventetid til omklædning og efterfølgende brusebads kø.

Corona & grupper i svømmehallen
Grupper i svømmehallen er ofte kun muligt efter aftale. Kommer du uanmeldt med en gruppe – uanset størrelsen kan du risikere, at der ikke er plads i enten omklædning eller svømmehallen til hele gruppen og gruppen må derfor vente
Henvendelsen om ønske til adgang for gruppe dato , tidspunkt og antal drenge/ herrer, antal i piger/ damer kan l ske via mail på info@dgihusetvejle.dk og bliver kun behandlet på hverdage.

Vi tjekker ud fra det  ønskede tidspunkt om der er plads til jer i forhold til skole og foreninger, samt alle de offentlige badegæster. Generelle regler for grupper gælder fortsat med hensyn til antal personer i vandet, aldersgruppe, svømmefærdigheder etc.

Vi henstiller til at alle drager omsorg for egen og andres sikkerhed og følger sundhedsmyndighedernes retningslinjer.

På vegne af de ansatte i DGI Huset Vejle
Vi glæder os meget til at se dig!

Hanne Duus, Idrætschef

 

 

Cafe Nordic har åbent...

... og vi følger Sundhedsmyndighedernes anbefalinger nøje. Vi bærer mundbind i caféen og det er også for dig, som gæst, påbudt at bære mundbind når du går i Cafe Nordic. Mundbind kan købes i receptionen. Lad os passe på hinanden!
Læs mere