Menu
Tryk enter eller esc for at afslutte søgning

GENERELLE RETNINGSLINJER TIL ALLE:

  • Hvis du er syg eller har symptomer på sygdom, skal du blive hjemme.
  • Hvis du tilhører en særlig risikogruppe ift. sygdom, bør du blive hjemme.
  • Sørg for at afspritte dine hænder, både når du ankommer og inden du går hjem
  • Hold afstand – og minimer tæt fysisk kontakt

Retningslinjer & Skiltning
Retningslinjerne for åbning af svømmehaller angiver, at der må være 1 person pr. 4 m2 målt på vandets overflade. I alle bassiner, saunaer, boblebad mm er der således restriktioner på antal og disse kan du se på skilte udenfor lokalerne og på skilte ved de enkelte bassiner.

I hele DGI huset Vejle kan du se opslag om maksimum antal personer i de forskellige rum og områder, og at gæster med Covid-19 symptomer ikke må møde frem.

Omklædning
I alle omklædningsrum og bruserum er der begrænsning på antal personer. Det betyder i praksis, at du må stille dig i kø – med afstand – hvis der er fyldt op. Beregn derfor ekstra tid til ventetid til omklædning og efterfølgende brusebads kø.

Corona & grupper i svømmehallen
Grupper i svømmehallen er ofte kun muligt efter aftale. Kommer du uanmeldt med en gruppe – uanset størrelsen, kan du risikere, at der ikke er plads i omklædning og/eller svømmehallen til hele gruppen, og gruppen må derfor vente til der er pladser ledige.

Få en aftale!
Send dit ønske for gruppe i svømmehallen til info@dgihusetvejle.dk. I mailen skriver du ønske til dato og tid, hvor mange piger og hvor mange drenge det drejer sig om. Mailen behandles kun på hverdage. 

Vi tjekker det ønskede tidspunkt om der er plads til jer i forhold til skole og foreninger, samt alle de offentlige badegæster. Generelle regler for grupper gælder fortsat med hensyn til antal personer i vandet, aldersgruppe, svømmefærdigheder etc.

Vi henstiller til at alle drager omsorg for egen og andres sikkerhed og følger sundhedsmyndighedernes retningslinjer.

På vegne af de ansatte i DGI Huset Vejle
Vi glæder os meget til at se dig!

Hanne Duus, Idrætschef

 

 

Information

om klippekort og abonnement ifm nedlukning
Læs mere

DGI Huset Vejle lukket ned

Med mindre restriktionerne ændres, åbner huset igen 1. marts. Vi opdaterer her på siden såfremt der sker ændringer.