Menu
Tryk enter eller esc for at afslutte søgning

Kære gæst i svømmehallen.
Mandag den 22. juni  åbnede vi for varmtvandsbassiner, vipper, rutsjebane, sauna, dampbad, og boblebad. I løbet af juli måned åbnes der for banesvømning i 50 meter bassinet.
Holdplanen henover sommeren er også klar og du kan booke

  • Aquagym i varmt vand (120-130 cm) i undervisningsbassinet
  • Aquafitness i varmt og dybt vand i springbassinet
  • Babysvømning i varmt vand (120-130 cm) i undervisningsbassinet

Retningslinjer & Skiltning

Retningslinjerne for åbning af svømmehaller angiver, at der må være 1 person pr 4 m2 målt på vandets overflade. I alle bassiner, saunaer, boblebad mm er der således restriktioner på antal og disse kan du se ved skilte udenfor lokalerne og på skilte ved de enkelte bassiner.

I hele DGI huset Vejle kan du se opslag om maksimum antal personer i de forskellige rum og områder, og at gæster med Covid-19 symptomer ikke må møde frem.

Omklædning

I alle omklædningsrum og bruserum er der begrænsning på antal personer. Det betyder i praksis, at du enten må stille dig i kø – med afstand – hvis der er fyldt op. Beregn derfor ekstra tid til ventetid til omklædning og efterfølgende brusebads kø.

Rengøring
Vi har udarbejdet nye rengøringsplaner og i omklædningen bedes du selv afspritte og aftørre dit skab inden du benytter det. Afspritningsmiddel og papir står klar til fri afbenyttelse

Håndsprit finder du ved ind- og udgang til adgangsmøllerne.

Vedr. Abonnement & klippekort
Har du abonnement som giver adgang til svømmehal og kun svømmehal har dit abonnement været stillet i bero og er blevet aktiveret fra og med 22. juni. Har du klippekort som giver adgang til svømmehal og kun svømmehal, er klippekort forlænget med det antal dage, som vi har været nødsaget til at holde lukket.

Vi henstiller til at alle drager omsorg for egen og andres sikkerhed og følger sundhedsmyndighedernes retningslinjer.

På vegne af de ansatte i DGI Huset Vejle
Vi glæder os meget til at se dig!

Hanne Duus, Idrætschef