Menu
Tryk enter eller esc for at afslutte søgning

Hensyntagende træning 

Skånsom motionsform 

Hensyntagende træning i varm vand er en skånsom motionsform for deltagere med slidgigt, spændinger eller fysiske skavanker. Det er 45 min. effektiv træning, hvor der arbejdes med bevægelighed, balance, muskelstyrke og koordinationsevne, uden at overbelaste kroppen. Vi afslutter med afspænding, som giver dig en rar følelse i kroppen. Øvelserne udføres i et langsommere tempo end på Aquagym.

Vandgymnastik

Dérfor Hensyntagende træning

☑️  Nænsom og skånsom motionsform  

☑️  Tager hensyn til skavanker og gener

☑️  Hyggeligt samvær med kaffe og kage

☑️  Fri adgang til svømmehallen under forløbet*

 

 Book forløb

Vandet hjælper dig

Vandets bærende egenskaber giver dig større bevægelighed, og det varme vand virker smertelindrende. Med denne type træning vil du opleve en behagelig bevægelsesfrihed, og følelsen af at komme ud i nye bevægelser som du ikke bruger dagligt. Øvelserne er udarbejdet i samarbejde med fysioterapeuter.

 

 Book forløb

Laer At Svoemme Dybt Vand

6 ugers forløb

Opstartsdato

23. august 2022.

Vi mødes 2 gange i ugen:
Tirsdage kl. 14.00-14.45. 
Torsdage kl. 14.00-14.45. 

Pris: 695,-

 

 Book forløb

Mere end bare motion

Mange af vores gæster kommer for mere end bevægelse, de kommer også for fællesskabet. Det støtter vi op om, og giver som en del af forløbet kaffe og kage til holdet efter første og sidste træningsgang.

 

 Book forløb

Rart at vide

Hvad er niveauet?

Alle kan deltage på Hensyntagende træning. Det er et forløb, som præsenterer dig for nænsomme og styrkende øvelser, der kan hjælpe mod hverdags skavanker og gener.

Hvad skal jeg gøre inden?

Book forløbet her på siden. Tilmelding er nødvendigt. Forløbet giver dig også adgang til svømmehallen og dets faciliteter under perioden. Vi gør opmærksom på, at det ikke gælder deltagelse på hold. Har du et abonnement i huset, tilbyder vi at sætte det i bero under forløbet.

Hvor lang tid tager timen?

Du kan se frem til 45 minutter, hvor du får rørt hele kroppen.

Hvad skal jeg medbringe?

Badetøj - så står vi klar med resten.

Inspiration til dig

Fitness lukket i få timer

Fredag den 9. december i tidsrummet 10-14 er fitness lukket grundet vedligehold af gulvet. Vi håber at se dig før eller efter til en alletiders træning.

Gavekort til svømmehallen

Som noget nyt kan du nu købe gavekort til svømmehallen. Perfekt gaveidé til mandelgave, kalendergave eller til en du holder af, som bare har alt. Henvend dig i receptionen.