Menu
Tryk enter eller esc for at afslutte søgning

Aqua Fitness

Se holdplan

Aquafitness 

GO FIT, FUN AND TOGETHER

Aquafitness er for alle, uanset alder og fysisk form. Timen er varieret og vi kommer omkring alle muskelgrupper, med øvelser, som fokuserer på både styrke, kondition, balance og smidighed. 

Der anvendes joggingbælter, håndvægte, bolde, svømmefødder, aquaorme og energifyldt musik. 

Vandet ophæver tyngdekraften, øger bevægeligheden og beskytter dine led mod overbelastning. Holdet er derfor også velegnet for personer, som har problemer med knæ- fod- og hofteled.

Til Aqua fitness vil du opleve, entusiasme og glade instruktører - og du vil med stor sandsynlighed gå fra timen med et smil på læben og god samvittighed. 

Vi glæder os til at se dig!

 

Fordele ved træning i vand

☑️ Effektiv og nænsom træning

☑️ Giver større bevægelsesfrihed  

 

Praktisk

Du tilmelder dig fra gang til gang på holdplanen.
Tilmelding er nødvendigt.

Undervisningen foregår i sportsbassin, som er 2 meter dybt overalt.

 

Se holdplan

 

Renovering af herreomklædningen T.O.M. mandag d. 24/6

Det betyder for dig som aktiv gæst, at herrerne henvises til familieomklædningen. Er du fitnessgæst, skal du benytte omklædningen under trappen overfor receptionen. Fra tirsdag morgen, kan herreomklædningen igen benyttes. Dameomklædningen kan benyttes som normalt. Vi beklager omrokeringen, men vi lover, at det nok skal blive godt.

Renovering af sportsbassinet

Kære svømmegæst, vi står overfor en større reparationsopgave på svømmehallens sportsbassin. Derfor er vi desværre nødsaget til at lukke hele sportshallen fra den 10. juni til og med den 4. august 2024. I perioden vil varmtvandsområdet stadig være åbent.