Menu
Tryk enter eller esc for at afslutte søgning

Hensynstagende træning i vand

Hensyntagende Vandgym Shutterstock 194580695

Hensyntagende træning i varm vand er en skånsom motionsform for deltagere med slidgigt, spændinger eller fysiske skavanker. Det er 30 min. effektiv træning, hvor der arbejdes med bevægelighed, balance, muskelstyrke og koordinationsevne, uden at overbelaste kroppen og afsluttes med afspænding. Øvelserne udføres i et langsommere tempo end på Aquagym.

Vandets bærende egenskaber giver dig større bevægelighed, og det varme vand virker smertelindrende. Med denne type træning vil du oplever en bevægelses frihed, og komme ud i nye bevægelser som du ikke bruger dagligt. Øvelserne er udarbejdet i samarbejde med fysioterapeut.

Se den aktuelle holdplan her: HOLDPLAN

Åbent for udendørs træning

Vi har pt mere end 60 udendørs hold, så det er bare at få snøret skoene og komme afsted. Alle er velkomne, og alle kan være med. Læs mere om de mange hold - og tilmeld dig under Outdoor på https://fitness.flexybox.com/dgivejle
Læs mere

DGI Huset Vejle lukket ned

Vi afventer de kommende retningslinjer for genåbning, men håber at kunne åbne 6. eller 21. maj. Så snart vi kender den endelige åbningsdato, offentliggøres den her på siden.