Menu
Tryk enter eller esc for at afslutte søgning

Plus Pigerne i vand

Plus Pigerne - i vand

GO Fit, GO Fun and GO Together

Har du et brændende ønske om at finde glæden ved bevægelse i vand? Men endnu ikke fundet den træningsform, som kan motivere dig til at pakke tasken uden følelsen af pligt? 

Vores dygtige instruktør Karen, står klar til at hjælpe dig. Karen vil introducere dig til forskellige træningsaktiviteter i vand - med og uden redskaber. Al træningen foregår i 34 grader (dejligt) varmt vand.

Formålet med Plus Pigerne 
Go Fit, Go Fun and Go Together er grundpælene på forløbet. Du skal finde det sjovt at få pulsen op - og være motiveret. Træning i vand er godt for dig med gener i led, ryg og muskler. Træning i vand er også en skånsom måde at træne kroppen på.
Motivation er det, som driver os, og den skal vi have frem. Vi fokuserer gennem træningen på at give dig følelsen af glæde, sundhed og succes – så skal kiloene nok løbe sin vej.


Forløb - og forventning
Du bliver en del af Plus Pigerne gennem 7 uger, hvor alle trænger til et kærligt skub. Vi træner sammen på et lukket hold, hvor du trygt kan fokusere på dig selv, forbedre din fysiske form og derved få et bedre forhold til din krop.

Vi starter roligt ud, og du kan med garanti følge med på holdet. Den eneste forudsætning for at deltage, er dit gå-på-mod. Fordelen ved vores lukkede forløb er, at du bliver set, og niveauet bygges gradvist op i takt med din udvikling og ønsker.

Vi glæder os til at møde dig!

De bedste hilsner 
Karen & DGI Huset Vejle 

Kom med og oplev

☑️ Glæde 

☑️ Fællesskab 

☑️ Forskellige træningsformer i vand 

☑️ Overskud i hverdagen

☑️ Fri adgang til svømmehal og fitness

 

Praktisk
Vi mødes i 7 uger mandage kl. 17.00 - 17.45 
Opstart mandag den 17. januar 2022. 
(Uge 14 er undtaget)

Pris: 895,-  


Bonus
Under forløbet har du fri adgang til fitness og svømmehal
- inkl. vores wellness faciliteter, boblebad, sauna og infrarød.

Book forløbet her:
bit.ly/33pdEHi 

OBS! Svømmehallen lukket den 21. januar og har begrænset adgang den 22.-23. januar

Fredag den 21. januar er hele svømmehallen lukket, da gulvet repareres. Lørdag og søndag den 22. - 23. januar er der adgang til alle varmtvandsbassiner, springbassin, rutsjebaner og sauna. Sportsbassinnet optaget af Vejle International SwimCup 2022 og der er lukket for banesvømning.