Menu
Tryk enter eller esc for at afslutte søgning

IMS akupunktur  - Vejen til hurtig smertelinding
Intramuskulær stimulation (IMS), har en stimulerende effekt på smerter, både kroniske og akutte. Oftest stammer smerterne fra neuropati. Neuropati, er smerter forbundet med en dårligt fungerende nerver, som medfører at:

  1. Nerverne bliver overfølsomme, hvilket medfører forhøjet smerte fornemmelse.
  2. Forkortet muskulatur (forkortede muskel syndrom), opleves som stivhed, nedsat bevægelighed, samt hårde og stive muskler.
  3. Lokale væskeansamlinger og nedbundet hud
  4. Rødme, temperaturændringer og evt. hårtab lokalt.

Ved IMS akupunktur vil det opleves, som næsten smertefri ved raske muskler, men ved spændte og forkortede muskler kan det opleves som at musklen spænder omkring nålen. Musklen kan derudover lave en kort sammentrækning, som bliver kaldt ”jump of joy”, hvilket er et godt tegn og vil føles som en ”genstart” af musklen.

IMS akupunkturen kan yderligere bruges som supplement til anden behandling, samt til din træning som recovery. Behandlingen tager 20 minutter, og derudover benyttes der tid til samtykke og journalføring.

Dennis Okholm er uddannet fysioterapeut, og har taget IMS akupunktur kursus 1 & 2

 

Pris:
1 klip 300 kr. , gyldigt 2 mdr.
Køb af 5 klip: 1.300 kr. gyldigt 5 mdr.


 

 

 

Åbent for udendørs træning

Vi har pt mere end 60 udendørs hold, så det er bare at få snøret skoene og komme afsted. Alle er velkomne, og alle kan være med. Læs mere om de mange hold - og tilmeld dig under Outdoor på https://fitness.flexybox.com/dgivejle
Læs mere

DGI Huset Vejle lukket ned

Vi afventer de kommende retningslinjer for genåbning, men håber at kunne åbne 6. eller 21. maj. Så snart vi kender den endelige åbningsdato, offentliggøres den her på siden.