Menu
Tryk enter eller esc for at afslutte søgning

Øreakupunktur
Alle mennesker kan have gavn af øreakupunktur, der har en beroligende, afstressende og styrkende funktion. Jeg behandler ikke kun dine symptomer, men går i høj grad efter årsagen. Jeg ser på ubalancen i hele dit system – fysisk og psykisk. Dette hjælper også din krop til at skabe den nødvendige balance, så den kan hele sig selv.

Øreakupunktur kan bl.a. hjælpe på:

Hovedpine/Migræne
Søvnproblemer
Stress/Angst
Tankemylder
Koncentration
Allergi
Depression
Rygestopsbehandling
Vægtregulering
Sukkerafhængighed
Immunstimulering
Fordøjelsesproblemer
Smerte, led og muskler
Blodtryksregulerende behandling
Fertilitetsproblemer og igangsættelse af fødsel
Hedeture
Hormonelle ubalancer som PCO og endometriose

Behandlingen starter med en samtale. Derefter ligger du fuldt påklædt på en briks, imens jeg foretager undersøgelse af dine ører. På baggrund af vores samtale og undersøgelsen behandler jeg et antal punkter, som regel 5-8. Jeg benytter udelukkende tynde, sterile engangsnåle af kirurgisk stål.

Behandlingen har ingen bivirkninger, men du kan opleve forskellige reaktioner i din krop – f.eks. varme, kløe eller prikken. Mange klienter oplever efterfølgende en behagelig afslappethed. Det er vigtigt, at du husker at drikke vand efter behandlingen.

Øreakupunktur – kort fortalt
Øret er opdelt i zoner, der repræsenterer områder af kroppen. Hele din krop er afspejlet i øret – på samme måde som fødderne afspejler kroppen ved zoneterapi. Ubalancer og sygdomme i kroppen viser sig i øret ved følsomme områder ud for den zone, hvor ubalancen sidder.

Medbring selv lagen og håndklæde.
250 kr. for 30 minutter, der ydes ikke tilskud fra sygesikringen.