Menu
Tryk enter eller esc for at afslutte søgning

Virtuel cycl (uden instruktør)

Indoor Cycl Shutterstock 447118123

På denne time kører du efter et program, som bliver vist på tavlen, men uden den fysiske tilstedeværelse af en instruktør, der instruerer hele vejen. Der er dog en instruktør til stede til at starte programmet op og sikre at teknikken spiller.

Enten køres der et program helt uden auditiv instruktion, hvor du selv skal følge med på tavlen hele timen eller også køres et program med engelsk instruktion. Dette vil variere fra gang til gang.

Timen er for letøvede til øvede. Det anbefales at du som minimum har prøvet at køre 3 timer med instruktør, således at du selv har styr på indstilling af cyklen, Coach by color systemet og dit FTP-tal.

Timerne vil variere fra moderat hårde til hårde.

Der findes timer der varer 45 minutter og timer der varer 60 minutter, så hold øje med holdplanen

Åbent for udendørs træning

Vi har pt mere end 60 udendørs hold, så det er bare at få snøret skoene og komme afsted. Alle er velkomne, og alle kan være med. Læs mere om de mange hold - og tilmeld dig under Outdoor på https://fitness.flexybox.com/dgivejle
Læs mere

DGI Huset Vejle lukket ned

Vi afventer de kommende retningslinjer for genåbning, men håber at kunne åbne 6. eller 21. maj. Så snart vi kender den endelige åbningsdato, offentliggøres den her på siden.