Menu
Tryk enter eller esc for at afslutte søgning

Yin Yang Yoga

Yoga Shutterstock 713186644

Yin  / Yang Yoga - 60 minutter
Yin / Yang yoga er en kombination af to (yoga)verdener og bringer den dynamisk Yang energi sammen med den rolige Yin i en herlig blanding.
Den rolige og afspændende Yin med passive og dybdegående stræk, kombineret med den aktive, dynamiske og styrkende Yang i bevægelse, hvor stillingerne kædes sammen i små flow.

Organer, muskler, led og væv styrkes og stimuleres, som vil give dig en følelse af velvære og vitalitet i kroppen og ro og klarhed i sindet. Kombinationen har en beroligende og afstressende effekt på krop og sind. Der afsluttes med kropsafspænding og visualisering i Savasana (hvilestilling). En time for alle, også nybegyndere.

Åbent for udendørs træning

Vi har pt mere end 60 udendørs hold, så det er bare at få snøret skoene og komme afsted. Alle er velkomne, og alle kan være med. Læs mere om de mange hold - og tilmeld dig under Outdoor på https://fitness.flexybox.com/dgivejle
Læs mere

DGI Huset Vejle lukket ned

Vi afventer de kommende retningslinjer for genåbning, men håber at kunne åbne 6. eller 21. maj. Så snart vi kender den endelige åbningsdato, offentliggøres den her på siden.