Menu
Tryk enter eller esc for at afslutte søgning

Nicklas gør træning struktureret, effektiv og motiverende!
Nicklas er 31 år gammel og har 10+ års erfaring med fitness, træning og kost og 6+ års erfaring med personlig træning. Nicklas er uddannet prof.Bach. Ernæring og sundhed med speciale i sundhedsfremme, forebyggelse og formidling og har skrevet afsluttende bachelorprojekt om krops rekomposition.

Hos Nicklas er sundheden og det hele menneske i centrum. Han holder et skarpt øje med nyeste viden på sundheds området og rådgiver ud fra en evidensbaseret praksis.

Hos Nicklas er du i centrum, så dit træningsforløb tilpasses dine behov. Nicklas ligger vægt på at ”man skal kunne være i processen”, forstået således at træning og kost skal tilpasses dit liv og din hverdag, så det bliver holdbart for dig i længden. Der fokus på vaner og små ændringer over tid. Resultatet skal være en livsstil du kan se dig selv i fremadrettet.

Hvad enten dit mål er vægttab, øget- styrke, muskelmasse, mere energi og overskud, at blive smertefri eller bare komme i gang med en sundere livsstil så er Nicklas der for dig og sammen sætter i realistiske mål for dit forløb og ligger en plan for at nå dem.

”Bekymringer om kost og træning skal du lægge fra dig, det er mit job!
Du skal blot eksekvere på planen. Jeg er der for dig, hvad end du har brug for pisk eller gulerod ;)”

Træning og kost har altid været en stor del af Nicklas’ liv da han i en tidlig alder af 15 år fik diagnose i kronisk tarmsygdom (Morbus Crohn). 8 år senere fik han bragt sygdommen i komplet remission ved hjælp af hans viden om anti-inflammatorisk kost, træning og naturlige kosttilskud.

Næst efter sundheden er Nicklas’ store passion styrketræning der tager hensyn til kroppen og samtidig forøger muskelmassen.
Nicklas’ fakta:
- Speciale i hypertrofi (muskelopbyggelse) og fedttab
- Speciale i body recomposition
- Speciale i fordøjelse, mave-tarm og autoimmune sygdomme
- Speciale i anti-inflammatorisk kost
- Speciale i coaching og vejledning

Yderligere erfaring med træningsformerne:
- TRX-træning (Certificeret instruktør)
- Boksning (Instruktør - 10 års erfaring)
- Crossfit (Certificeret instruktør)
- Grit (Certificeret instruktør)