Menu
Tryk enter eller esc for at afslutte søgning
Dennis

Med en baggrund som uddannet fysioterapeut, samt 20 års personlig erfaring med træning, har jeg de redskaber og det mindset der skal til, for at hjælpe dig med at opfylde dine mål, og holde dig til ilden.

  • Jeg møder dig på dit niveau og sammen skræddersyr vi et forløb der passer til dig og dine ønsker. Om du er senior, teenager, mand, kvinde og har brug for genoptræning af en skade eller muskeltræning (styrke, smidighed, tolerance, kontrol og/eller forøgelse) klare vi også det.
  • Jeg tager udgangspunkt i de basale ting og kombinerer dem med min viden om bevægelse, smerter, anatomi, fysiologi og diverse former for styrketræning. Min store passion er bevægelse, nærmere sagt smertefri bevægelse, som kun kan opnås ved korrekt og superviseret træning.
  • Jeg elsker at coache, og jeg lægger en ære i,  at være motiverende samt gøre træningen sjov og spændende. Jeg forventer, at du er med på at ligge alle kræfter i, når først vi går i gang. Du vil blive presset, men på den sunde måde!
  • Jeg syntes det er fascinerende, at se hvad jeg kan få min krop til og elsker at udfordre mig selv og andre. Jeg holder mig skarpt opdateret på det sidste nye indenfor personlig træning og udvælger herfra dét der vil passe dig.
  • Jeg brænder for styrketræning både med og uden vægte/redskaber og i kombination med smidighedsøvelser kan du sammen med mig blive stærkere, hurtigere og mere smidig end nogensinde før!

Jeg har været sportsudøver på eliteplan og ved også hvordan dén verden er og hvad der skal til for, at komme til tops, på en sikker måde uden overbelastnings-skader.

Vil du være med?

Information

om klippekort og abonnement ifm nedlukning
Læs mere

DGI Huset Vejle lukket ned

Med mindre restriktionerne ændres, åbner huset igen 8. februar. Vi opdaterer her på siden såfremt der sker ændringer.