Menu
Tryk enter eller esc for at afslutte søgning
Trine Stapel

Som certificeret mindfulness coach, kostvejleder samt uddannet ved dansk fitness Academy vil Trine have en evne til at møde dig som ”det hele menneske”, hvorfor mental træning, kost og motion kan være en mulig sammensætning i et forløb. Der kan være mange årsager til at mål kan være svære at nå, men Trine Stapelfeldt er klar til hjælpe dig med et skarpt trænings øje og en kompetent lytter.

Med en baggrund i mange års erfaring inden for fitness, coaching og personlig vejledning, er Trine Stapelfeldt kompetent til at møde dig som individ. Trine tager udgangspunkt i dine behov, hvilket skaber rammerne for din personlige vejledning. Dette vil i en kombination med forskellige træningsmetoder give det bedste resultat samt skabe energi og overskud for dig i din hverdag.

”… det er de små ændringer, som kan gøre en stor forskel…”

Til dagligt underviser Trine i DGI Huset på mange forskellige hold, heriblandt Fatburner, Move better, Yin Yoga og Tabata. Trines store passion ligger i styrketræning og hun er stor fan af kettlebell. Sidestillet hermed er Trine optaget af kroppens naturlige bevægemønstre, hvilket kan forenes på en effektiv måde med alternativ træning udført med egen kropsvægt.

Trines fakta

  • Xtravaganza Health consulant
  • Fitness coaching og motivation ved CMS
  • Certificeret Kettlebell instruktør
  • Certificeret TRX instruktør
  • TFW – certificeret Training for warriors
  • Mindfullness coach
  • Kostvejleder v. Birgitte Nymann

Trine tilbyder også personlig træning i reformer-maskinen.

Information

om klippekort og abonnement ifm nedlukning
Læs mere

DGI Huset Vejle lukket ned

Med mindre restriktionerne ændres, åbner huset igen 1. marts. Vi opdaterer her på siden såfremt der sker ændringer.