Menu
Tryk enter eller esc for at afslutte søgning

MOVE SMART - hjælp din krop til at genoprette ubalancer!

Kroppen " lærer" af de rutiner du byder den og det er ikke altid hensigtsmæssigt. Med tiden lærer hjernen at korrigere for disse rutiner, og tilbage står du med hjernen og kroppens reaktion på, at du f.eks. på jobbet har siddet meget på en kontorstol, løftet tungt på jobbet eller kørt rundt i bil på landevejene.

Træningsforløbet tager udgangspunkt i Z-Health og er målrettet træning af nervesystemet i form af dynamiske led-bevægelsesøvelser, syns- og balancetræning. På holdet vil du opleve hvordan også sjove øvelser skaber nye oplevelser for dig selv og din hjerne.

Disse meget koncentrerede øvelser hjælper nervesystemet til at få kroppens naturlige bevægelse tilbage. Igennem hele livet udfører vi bevægelser, som ikke er hensigstmæssige for kroppen. Det opfatter kroppen som stress. En stresset krop, er en krop som mangler energi, opbygger overvægt, har smerter og nedsat muskelstyrke.

Se evt. denne video, hvor Eric Cobbs forklarer hvorfor synet er så vigtigt:  se her
Z-Health - ”Train your Brain and get rid of your Pain”

Hvem kan deltage
Alle som har lyst til at forbedre og rette op på kroppens/ skavanker. Der er ikke tale om fysisk krævende eller hurtige øvelser, men derimod fokus på korrekt udførelse.


Hvad kræves der af dig?

  1. At du stabilt møder frem til træning i DGI Huset 
  2. At du er indstillet på dagligt at hjemmetræne min. 10 minutter med øjenøvelser

Hvornår
Onsdage kl. 18, start den 19. februar.
Instruktør 
Trine Stapelfeldt, træningsekspert og personlig træner

Pris 395,- kr. 

Har du ikke et kunde/ medlemsnr

Opret her