Menu
Tryk enter eller esc for at afslutte søgning

Gravid træning på reformermaskinen

Reformer Gravid

Er du gravid, vil du opleve mange kropslige forandringer, men det er fortsat vigtigt at du holder dig aktiv samt får styrket og bevæget kroppen. Med træning i reformeren vil du opnå styrke af de muskler som er særligt udfordret under en graviditet samtidig med at din krops bevægelighed opretholdes.

At træne i reformeren er helt unikt for gravide, eftersom reformeren hjælper dig til bedre stabilitet og korrekt træning. Der vil være fokus på styrke af din bækkenbundsmuskulatur samt øvrige styrkende og smidiggørende øvelser, som kan hjælpe dig i graviditeten og under fødslen. Alle øvelser kan tilpasses den enkeltes niveau og der er stor fokus på optimal vejrtrækning gennem træningen.
Fysioterapeut og reformer instruktør Mette Gotsch er underviser på holdet. Du tilmelder dig fra gang til gang og det er ingen forudsætning, at du skal have trænet i reformeren tidligere, for at kunne deltage.

Følg med i vores nyeste tiltag for gravide, mor & baby på facebook gruppen Gravid, baby & mor træning, du finder den her: https://www.facebook.com/groups/200761684202163/

Gravid træning
Få et fælleskab med andre kommende mødre på vores hold for gravide. Således får du måske allerede en aftale om at fortsætte den gode træning - sammen med andre - efter fødslen.

Følg med i vores nyeste tiltag for gravide, mor & baby på facebook gruppen Gravid, baby & mor træning, du finder den her: https://www.facebook.com/groups/200761684202163/

Åbent for udendørs træning

Vi har pt mere end 60 udendørs hold, så det er bare at få snøret skoene og komme afsted. Alle er velkomne, og alle kan være med. Læs mere om de mange hold - og tilmeld dig under Outdoor på https://fitness.flexybox.com/dgivejle
Læs mere

DGI Huset Vejle lukket ned

Vi afventer de kommende retningslinjer for genåbning, men håber at kunne åbne 6. eller 21. maj. Så snart vi kender den endelige åbningsdato, offentliggøres den her på siden.