Menu
Tryk enter eller esc for at afslutte søgning
Reformer Gravid

Gravid træning på reformermaskinen
Er du gravid, vil du opleve mange kropslige forandringer, men det er fortsat vigtigt at du holder dig aktiv samt får styrket og bevæget kroppen. Med træning i reformeren vil du opnå styrke af de muskler som er særligt udfordret under en graviditet samtidig med at din krops bevægelighed opretholdes.

At træne i reformeren er helt unikt for gravide, eftersom reformeren hjælper dig til bedre stabilitet og korrekt træning. Der vil være fokus på styrke af din bækkenbundsmuskulatur samt øvrige styrkende og smidiggørende øvelser, som kan hjælpe dig i graviditeten og under fødslen. Alle øvelser kan tilpasses den enkeltes niveau og der er stor fokus på optimal vejrtrækning gennem træningen.
Fysioterapeut og reformer instruktør Mette Gotsch er underviser på holdet. Du tilmelder dig fra gang til gang og det er ingen forudsætning, at du skal have trænet i reformeren tidligere, for at kunne deltage.

Gravid træning
Få et fælleskab med andre kommende mødre på vores hold for gravide. Således får du måske allerede en aftale om at fortsætte den gode træning - sammen med andre - efter fødslen.

Salg & bookingafdelingen arbejder hjemmefra

Skal du bestille møde, messe eller fest kan du kontakte os på booking@dgihusetvejle.dk
Læs mere

Vigtig information ift Corona-virus

I DGI Huset Vejle følger vi statsminister Mette Frederiksens opfordring og holder huset lukket. Indtil videre til og med 10. maj. Alle træningsabonnementer og klip sættes i bero til og med 10. maj.