Menu
Tryk enter eller esc for at afslutte søgning
Babymotorik 27154592 Ml

Baby stimuli – 4 gange på et lukket forløb med motorisk udvikling & sansetræning


Det handler om at skabe en god basis for en sund udvikling af dit barn og give de bedste forudsætninger for en optimal trivsel. Få inspiration og kyndig vejledning omkring stimulering af sanserne og hvordan du bedst kan understøtte dit barns motoriske udvikling. De fire undervisningsgange har hver udgangspunkt i bestemte temaer og undervisningen vil være en kombination af teoretisk viden og praktiske øvelser. Der vil undervejs i forløbet være plads til den enkelte babys behov og ønsker.
Medbring selv baby-tæppe / puslepude.

Vi sætter massage, berøring og øvrig sansetræning på programmet. Kom og få nogle hyggelige og inspirerende timer sammen med din baby i selskab med andre forældre og deres små.

Hvornår
4 onsdage kl. 10 henvender sig til babyer 5-12 mdr., første gang den 6.11 v/ Mette Gotsch Fysioterapeut
Pris: 325,- kr 

Har du ikke et kunde/ medlemsnr

Opret her

Varmt velkommen til mor & baby 
Giv din baby en sund start på livet med træning og samvær med andre.
I DGI Huset mødes mange mødre med babyer for at deltage på hold for baby eller for moderen. Vi har god plads og rolige omgivelser, hvor baby kan ammes eller I kan få varmet sutteflasken i microovn.
I vores café kan I nyde en kop kaffe eller en sund salat, alt imens der er mulighed for at snakke om "tigerspring", glæde og udfordringer, ved det at have en lille ny i familien.