Menu
Tryk enter eller esc for at afslutte søgning
Reformer Moms

Mor i form – 6 uger på "Reformeren"


Reformeren er den mest fantastiske maskine til at genoptræne kroppen efter fødslen.

Graviditet og fødsel skaber ubalance i kroppen og vi arbejder på at genopbygge muskulaturen og har særlig fokus på styrke omkring bækkenet herunder genskabe kontakt til din coremuskulatur og fremme balance i kroppen. På reformeren kan træningen målrettes dine individuelle behov - uanset det niveau du befinder dig på. Det er sikkert at starte 6-8 uger efter en ukompliceret fødsel, men vi anbefaler, at du har været til efterfødsels-check hos lægen.

Vi glæder os til at se dig og din baby til 6 fantastiske træningsgange, og vi sørger for en kravlegård til specielt aktive babyer:-). Alle kan deltage, du behøver ikke kende til maskinen på forhånd.  


Hvornår?
Tirsdage kl. 13.00 til 13.50, første gang tirsdag den 14. april.
Pris: 420,- kr. 


Underviser:
Mette Gotsch, fysioterapeut, instruktør og underviser på mange forskellige hold heriblandt reformer hold.

Har du ikke et kunde/ medlemsnr

Opret her

Varmt velkommen til mor & baby 
Giv din baby en sund start på livet med træning og samvær med andre.
I DGI Huset mødes mange mødre med babyer for at deltage på hold for baby eller for moderen. Vi har god plads og rolige omgivelser, hvor baby kan ammes eller I kan få varmet sutteflasken i microovn.
I vores café kan I nyde en kop kaffe eller en sund salat, alt imens der er mulighed for at snakke om "tigerspring", glæde og udfordringer, ved det at have en lille ny i familien.