Menu
Tryk enter eller esc for at afslutte søgning
Reformer Moms

Reformer moms  
Reformeren er den mest fantastiske maskine til at genoptræne kroppen efter fødslen. Graviditet og fødslen skaber ubalance i kroppen og vi arbejder på at genopbygge muskulaturen og har fokus på bækkenbunden og balancen.  På reformer maskinen kan denne træning udføres meget målrettet mod dit individuelle behov - uanset det niveau du befinder dig på.

Vi glæder os til at se dig og din baby til denne fantastiske træning, og vi har sørget for en kravlegård til specielt aktive babyer:-). Alle kan deltage, du behøver ikke kende til maskinen på forhånd.

Alle kan deltage og det er sikkert at starte 6-8 uger efter en ukompliceret fødsel, men vi anbefaler, at du har været til efterfødsels-check hos lægen. Dit barn er velkomment på holdet, og du kan gå til og fra øvelser efter behov.


Følg med i vores nyeste tiltag for gravide, mor & baby på facebook gruppen Gravid, baby & mor træning, du finder den her: https://www.facebook.com/groups/200761684202163/

Varmt velkommen til mor & baby 
Giv din baby en sund start på livet med træning og samvær med andre.
I DGI Huset mødes mange mødre med babyer for at deltage på hold for baby eller for moderen. Vi har god plads og rolige omgivelser, hvor baby kan ammes eller I kan få varmet sutteflasken i microovn.
I vores café kan I nyde en kop kaffe eller en sund salat, alt imens der er mulighed for at snakke om "tigerspring", glæde og udfordringer, ved det at have en lille ny i familien.

Cafe Nordic har åbent...

... og vi følger Sundhedsmyndighedernes anbefalinger nøje. Vi bærer mundbind i caféen og det er også for dig, som gæst, påbudt at bære mundbind når du går i Cafe Nordic. Mundbind kan købes i receptionen. Lad os passe på hinanden!
Læs mere