Menu
Tryk enter eller esc for at afslutte søgning
Cycl RV Shutterstock 1190261602

Senior cycling

Senior Cycling er for dig som elsker tanken om en god og sjov time med fokus på sved på panden og socialt samvær. Timen vægter differentiering af forskelligheder i forhold til niveau, så alle kan være med. Prøv senior cycling og find ud af hvor fantastisk en træning det er for dig som senior. På denne time bruger vi tid på at indstille cyklen, men har du endnu ikke prøvet kræfter med indendørs cykling, så kom i god tid, så vil du få lidt ekstra hjælp og gode råd med på vejen. Vi starter altid ud med 10-15 minutters opvarmning og afslutningsvis på timen hjuler vi rundt i vores eget tempo, imens vi strækker ud og får tanket væskedepoterne op. Du kan forvente 40-45 minutters træning på cyklen. 
Målgruppe: Alle kvinder og mænd som har brug for en time, hvor der tages højde for den enkeltes fysik og erfaring med Cycling.

Cafe Nordic har åbent...

... og vi følger Sundhedsmyndighedernes anbefalinger nøje. Vi bærer mundbind i caféen og det er også for dig, som gæst, påbudt at bære mundbind når du går i Cafe Nordic. Mundbind kan købes i receptionen. Lad os passe på hinanden!
Læs mere