Menu
Tryk enter eller esc for at afslutte søgning

IMS akupunktur  - Vejen til hurtig smertelinding
Intramuskulær stimulation (IMS), har en stimulerende effekt på smerter, både kroniske og akutte. Oftest stammer smerterne fra neuropati. Neuropati, er smerter forbundet med en dårligt fungerende nerver, som medfører at:

  1. Nerverne bliver overfølsomme, hvilket medfører forhøjet smerte fornemmelse.
  2. Forkortet muskulatur (forkortede muskel syndrom), opleves som stivhed, nedsat bevægelighed, samt hårde og stive muskler.
  3. Lokale væskeansamlinger og nedbundet hud
  4. Rødme, temperaturændringer og evt. hårtab lokalt.

Ved IMS akupunktur vil det opleves, som næsten smertefri ved raske muskler, men ved spændte og forkortede muskler kan det opleves som at musklen spænder omkring nålen. Musklen kan derudover lave en kort sammentrækning, som bliver kaldt ”jump of joy”, hvilket er et godt tegn og vil føles som en ”genstart” af musklen.

IMS akupunkturen kan yderligere bruges som supplement til anden behandling, samt til din træning som recovery. Behandlingen tager 20 minutter, og derudover benyttes der tid til samtykke og journalføring.

Dennis Okholm er uddannet fysioterapeut, og har taget IMS akupunktur kursus 1 & 2

 

Pris:
1 klip 300 kr. , gyldigt 2 mdr.
Køb af 5 klip: 1.300 kr. gyldigt 5 mdr.


 

 

 

Praktisk info om gyldigt coronapas

Et coronapas er en dokumentation for, at du enten er færdigvaccineret, er tidligere smittet eller er testet negativ inden for de seneste 72 timer. Er du tvivl om hvordan du skal bruge det, så læs mere på https://coronasmitte.dk/raad-og-regler/coronapas