Menu
Tryk enter eller esc for at afslutte søgning

Hot Yoga

Power Yoga 44845280 Ml

Hvad er Hot yoga?

Yoga - hvor holdsalen er opvarmet til 37 grader med infrarøde lamper. Den infrarøde varme har mange positive effekter og giver dig en rar dyb varme. Den dybe varme i muskler, sener, og led hjælper dig i din træning og giver dig et større træningsudbytte. Undervejs i timen vil du opleve langt større fleksibilitet og smidighed, som gavner dig i Yoga stillingerne og hjælper dig i dit flow.

Langt de fleste har fornøjelse og gavn af varmen og kan sagtens håndtere det. Vores lokale er opvarmet til mellem 35 og 37 grader med infrarøde lamper og er du i tvivl, om du kan klare varmen, så indtag en plads i siderne af lokalet, hvor der er knap så varmt.

Praktiske informationer
Let luftig påklædning anbefales & sokker er obligatorisk af hensyn til sved på gulv & måtter. Medbring vandflaske & håndklæde til at dække hele måtten - af hensyn til sved. Du må meget gerne medbringe din egen måtte, men der er også mulighed for at låne hos os. Klæd om inden du møder frem til undervisningslokalet. Sko, tasker, tøj mm må ikke medbringes i lokalet.

Medbring egen træningsmåtte og handsker

Pga. Covid 19 er det fortsat nødvendigt, at du selv medbringer egen træningsmåtte og handsker - hvis der bruges udstyr på holdet. God træning!
Læs mere

Ændrede sommeråbningstider

I uge 27, 28, 29 og 30 er åbningstiderne i DGI Huset Vejle ændrede. Husk at du stadig skal fremvise gyldigt coronapas, hvis du er over 18 år
Læs mere