Menu
Tryk enter eller esc for at afslutte søgning

Indoor cycling

Generelt om Indoor cycling

Cykelsalen
Salen er opbygget med et podie således at de tre rækker af cykler alle har god mulighed for at se instruktøren og skærmvisninger.

Hvilke cykler har vi?
Vi har 32 Tomahawk ICG cykler. På timerne anvendes coach by colour (CBC), som er en intuitiv måde at blive guidet i forskellige wattzoner, alt efter hvilken intensitet der ønskes.

Coach by Colour - Wattzonerne angives i farver, hvilket gør det intuitivt at følge instruktørens coaching.
På timen guides der efter wattzoner - alt efter hvilken intensitet instruktøren ønsker, der skal arbejdes efter. Disse wattzoner afsløres af computerens farver (CBC), som er beregnet ud fra dit eget FTP-tal. FTP er de maksimale watt du i gennemsnit kan træde på 60 min. FTP findes ved test eller estimat, som du finder i et skema i Cycling lokalet.

Du vil på de forskellige timer opleve instruktører som anvender Intelligent cycling, film eller blot ønsker at coache uden systemer. Instruktørerne vælger selv, hvilke systemer, de benytter.

Praktiske informationer
Du kan låne sko hos os, du finder dem på reolen udenfor cykelsalen. Husk håndklæde til sved og drikkedunk med vand.

Medbring egen træningsmåtte og handsker

Pga. Covid 19 er det fortsat nødvendigt, at du selv medbringer egen træningsmåtte og handsker - hvis der bruges udstyr på holdet. God træning!
Læs mere

Ændrede sommeråbningstider

I uge 27, 28, 29 og 30 er åbningstiderne i DGI Huset Vejle ændrede. Husk at du stadig skal fremvise gyldigt coronapas, hvis du er over 18 år
Læs mere