Menu
Tryk enter eller esc for at afslutte søgning

Yoga i DGI Huset Vejle

Yogahund Shutterstock 1606560559

Yoga er for alle

Måske har du et indre billede som viser, at Yoga er for personer som er specielt smidige eller har kendskab til meditation/ mindfullnes? Men det er ikke sandheden, alle har glæde af at dyrke yoga.
I DGI Huset kan du veksle mellem mange forskellige hold på alle ugens 7 dage - både med og uden varme.

Hvorfor yoga?

Yoga forbedrer bevægeligheden, balancen, kropsbevidstheden, vejrtrækningen og virker beroligende og afstressende. Yoga er et godt supplement til konditions og styrketræning.

Ny i yoga- universet?

Har du ikke prøvet yoga før, kan vi anbefale dig at deltage på Hatha Yoga. Du behøver ikke være specielt smidig for at få glæde af yogahold. Fordybelsen i øvelserne og udstrækning af kroppen påvirker både dit sind og din fysik på en helt unik måde. Du kan flekse mellem hele holdplanen og behøver således ikke lægge dig fast på bestemte holdtyper, ugedage eller tidspunkter. Prøv dig frem indtil du finder det rette hold for dig.

Praktiske informationer, hvad skal jeg medbringe?

Pga. Corona skal du selv med bringe måtte - og evt. tæppe og yogablokke

Tilmelding 
Har du endnu ikke et kunde/ medlemsnr 
1) Download APP'en DGI Huset Vejle
2) Vælg [Opret dig som medlem]
3) Køb Klip eller abonnement
4) Tilmeld dig de hold du ønsker at deltage på

Medbring egen træningsmåtte og handsker

Pga. Covid 19 er det fortsat nødvendigt, at du selv medbringer egen træningsmåtte og handsker - hvis der bruges udstyr på holdet. God træning!
Læs mere

Ændrede sommeråbningstider

I uge 27, 28, 29 og 30 er åbningstiderne i DGI Huset Vejle ændrede. Husk at du stadig skal fremvise gyldigt coronapas, hvis du er over 18 år
Læs mere