Menu
Tryk enter eller esc for at afslutte søgning
PT Jens

Jens er uddannet Bachelor i idræt og har flere års undervisningserfaring inden for mange typer sport, fitness og personlig træning. Han har arbejdet med alt fra senior idræt til præstationsoptimering på eliteplan.

Du vil opleve Jens som yderst professionel og med begge ben solidt plantet på jorden. Og så er der altid overskud til smil!

Her vil der være fokus på god teknik samt korrekt udførsel. Om dit mål så enten er vægttab, øget muskelmasse, bedre mobilitet, øget kondition eller større velvære i hverdagen, så finder vi den helt rette træningsform til dig.

Med udgangspunkt i netop din krop og dine mål, vil du opleve en effektiv og personlig sammensat træning der hjælper dig sikkert fra A til B. Har du skader eller skavanker, vil der ligeledes blive taget både hensyn og hånd om dette i træningen.

Jens er klar på at støtte, rådgive og motivere dig til at vi i fællesskab skaber vejen mod dine træningsmål. Her får du en imødekommende og smilende personlig træner med stor faglighed.

Praktisk info om gyldigt coronapas

Et coronapas er en dokumentation for, at du enten er færdigvaccineret, er tidligere smittet eller er testet negativ inden for de seneste 72 timer. Er du tvivl om hvordan du skal bruge det, så læs mere på https://coronasmitte.dk/raad-og-regler/coronapas