Menu
Tryk enter eller esc for at afslutte søgning

Baby massage

Baby Massage 13792532 Ml

Lær at massere din baby! Babymassage øger barnets kropsbevidsthed og kan bl.a. løsne spændinger, forbedre søvnmønster, stimulere vejrtrækning, blodcirkulation, immunforsvar og fordøjelse samt lindre mavesmerter. Berøring stimulerer endvidere udvikling af talesprog, indlæring og motorik. Børn i aldersgruppen 2 mdr. til 2 år kan være med.

Medbring træningsmåtte, håndklæde og evt. ekstra stofble. Vi har massageolie, men du må selvfølgelig gerne medbringe dit eget.

Pris: Enkeltbillet, klip fra dit klippekort eller abonnement
Har du lyst til at deltage i babymassage, så køb en billet  her - og book dig på holdet efterfølgende.

Køb billet her

Har du allerede klippekort eller abonnement kan du tilmelde dig via holdplanen.


Følg med i vores nyeste tiltag for gravide, mor & baby på facebook gruppen Gravid, baby & mor træning, du finder den her: https://www.facebook.com/groups/200761684202163/

Varmt velkommen til mor & baby 
Giv din baby en sund start på livet med træning og samvær med andre.
I DGI Huset mødes mange mødre med babyer for at deltage på hold for baby eller for moderen. Vi har god plads og rolige omgivelser, hvor baby kan ammes eller I kan få varmet sutteflasken i microovn.
I vores café kan I nyde en kop kaffe eller en sund salat, alt imens der er mulighed for at snakke om "tigerspring", glæde og udfordringer, ved det at have en lille ny i familien.

Praktisk info om gyldigt coronapas

Et coronapas er en dokumentation for, at du enten er færdigvaccineret, er tidligere smittet eller er testet negativ inden for de seneste 72 timer. Er du tvivl om hvordan du skal bruge det, så læs mere på https://coronasmitte.dk/raad-og-regler/coronapas