Menu
Tryk enter eller esc for at afslutte søgning

Hvad er Reformer?

Se holdplan

Hvad er en Reformer maskine?

Reformer timerne foregår på en Reformer maskine, som er selve hovedmaskinen indenfor pilatesbaseret modstandstræning. Reformeren består af en glidende vogn, fjedre, stropper og en fodbarre. Modstanden opstår af en kombination af din egen kropsvægt samt Reformerens fjedre, så du selv kan tilpasse belastningen. Hver deltager på holdet træner i sin egen maskine.

Reformer Moms Billede 3

Oplev med reformer træning

◻️  Styrke indefra og ud

◻️  At lære din krop at kende på en ny måde

◻️  At blive styrket til andre idrætter og aktiviteter 

 
Tilmeld dig

Alle kan træne i reformeren

Øvelserne i Reformeren kan tilpasses så alle kan være med. Alt efter træningsniveau og evt. skader og skavanker, kan træningen justeres, så den passer præcist til dig og dine behov. Reformeren er et fantastisk redskab, som kan favne alle. Du bliver udfordret på din stabilitet & styrke, koordination & balance samt udholdenhed. Populært sagt er ”core-træning” helt i fokus. Reformertræning er styrke, stræk og udholdenhedsøvelser med fokus på funktion, bevægelse, kontrol og stabilitet. Reformer er træning for hele kroppen, træning, der både styrker og smidiggør kroppen på samme tid. Vi træner for at forbedre bevægemønstre, holdning samt opnå forbedret muskelkontrol og styrke.

Reformer Shutterstock 631048919

Ny i Reformeren?

Tilmeld dig et Reformer hold, kom i god tid og fortæl underviseren at du er ny. Du vil i løbet at timen få ekstra hjælp og fokus til din teknik i maskinen. Reformer træning er for alle uanset træningsniveau, alder, køn og skavanker.

 

 Tilmeld dig

Rart at vide

Hvad er niveauet?

Alle kan deltage, du behøver ikke kende til maskinen på forhånd. Det unikke ved reformeren er, at den tilpasses dig, så du uanset kondition, balanceevne og styrke kan deltage med stort udbytte. Er du helt ny, så mød op i god tid og instruktøren vil hjælpe dig godt i gang.

Hvad skal jeg gøre inden?

Book timen via holdplanen. Tilmelding er nødvendigt.

Hvad skal jeg medbringe?

Mød op i behageligt tøj, medbring din drikkedunk. Vi anbefaler derudover, at du har Toe Sox på under timen, for at forhindre dig i at glide, når du laver øvelserne og bevæger dig rundt på reformeren. Toe Sox er speciallavede sokker, der har anti-slip dutter under foden og hver tå, så du bedre kan stå fast. Toe Sox kan købes i vores reception. Du kan alternativt også have dine egne almindelige sokker på. Bare tæer og sko er ikke en mulighed.

Hvor lang tid tager timen?

Du kan se frem til 50 minutter, hvor du får arbejdet med det meste af kroppen.

Reformer inspiration til dig