Menu
Tryk enter eller esc for at afslutte søgning

Personlig træning

Hvad kan en personlig træner hjælpe dig med?

At opnå en sundere livsstil, vægttab eller komme i bedre form er et spørgsmål om at sætte sig et mål, træffe de rigtige valg og føre dem ud i livet. 

Se priser

 

Sådan kommer du i gang

  • Udfyld og send din forespørgsel her
  • Du kontaktes af den ansvarlige for vores personlige trænere og får oplyst, hvem vi kan tilbyde dig som personlig træner
  • Har du allerede købt de 5 klip, booker vi din tid til opstartssamtale med det samme, når du bliver kontaktet. Opstartssamtalen ligger udover de 5 klip, og den betaler du ikke ekstra for.
  • Hvis du endnu ikke har købt de 5 klip aftales tiden, og du skal umiddelbart efter telefonsamtalen købe dine klip, for at du er sikre opstarts samtaletidspunktet
  • Til samtalen finder du og den personlige træner frem til dine mål, du udfylder skemaer og I booker sammen minimum de første to timer.

 

Send forespørgsel

 

Bookede tider kan senest frameldes 24 timer før, du framelder selv på booking systemet, og efterfølgende giver du din Personlige træner besked herom.

Vi gør opmærksom på, at du i DGI Huset såvel i fitness som i svømmehallen, ikke må medbringe din egen personlige træner, book i stedet en træner hos os.

 

Har du ikke et kunde/ medlemsnr til køb?

Opret her

 

Når du er færdig med dit forløb
Efter afsluttet træningsforløb håber vi, at du vil udfylde et evalueringsskema, som du finder her