Menu
Tryk enter eller esc for at afslutte søgning
IMG 2465 (1)

Jens er uddannet Bachelor i idræt og har flere års undervisningserfaring inden for mange typer sport, fitness og personlig træning. Han har arbejdet med alt fra senior idræt til præstationsoptimering på eliteplan.

Du vil opleve Jens som yderst professionel og med begge ben solidt plantet på jorden. Og så er der altid overskud til smil!

Her vil der være fokus på god teknik samt korrekt udførsel. Om dit mål så enten er vægttab, øget muskelmasse, bedre mobilitet, øget kondition eller større velvære i hverdagen, så finder vi den helt rette træningsform til dig.

Med udgangspunkt i netop din krop og dine mål, vil du opleve en effektiv og personlig sammensat træning der hjælper dig sikkert fra A til B. Har du skader eller skavanker, vil der ligeledes blive taget både hensyn og hånd om dette i træningen.

Jens er klar på at støtte, rådgive og motivere dig til at vi i fællesskab skaber vejen mod dine træningsmål. Her får du en imødekommende og smilende personlig træner med stor faglighed.

Du vil også kunne møde Jens som instruktør på eks. Crossfitness, Senior styrk dig, Cycling og Aktive familier. 

OBS! Svømmehallen lukket den 21. januar og har begrænset adgang den 22.-23. januar

Fredag den 21. januar er hele svømmehallen lukket, da gulvet repareres. Lørdag og søndag den 22. - 23. januar er der adgang til alle varmtvandsbassiner, springbassin, rutsjebaner og sauna. Sportsbassinnet optaget af Vejle International SwimCup 2022 og der er lukket for banesvømning.