Menu
Tryk enter eller esc for at afslutte søgning

Personlig træner

Julie Nygaard Reuter

En personlig træner, som lytter til dig

Når du møder Julie, vil du opleve hende som rolig og smilende. Hun brænder for arbejdet med mennesker og sætter en dyd i at være lyttende og imødekommende overfor dine personlige træningsønsker. 

IMG 2383

Uddannelse og erfaring 

Julie er uddannet Kandidat i Idræt og Psykologi og har flere års undervisningserfaring inden for forskellige former for sport, motion og gymnastik. Hun har arbejdet med alt fra de helt små, til senioridræt og konkurrence gymnaster. Til dagligt underviser Julie på flere forskellige hold i huset, bl.a. TRX, Dance og Tabata.

Drivkraften er motivation og glæde

I træningen har Julie stort fokus på de naturlige bevægemønstre som kroppen arbejder i, samt at opbygge en stærk krop. Sport, motion og træning har en stor indflydelse på vores mentale velvære og vores generelle trivsel, hvorfor det er supervigtigt at vi i fællesskab, finder den træningsform som du brænder for - og motiveres af. Når vi glæder os til træningen, bliver det også langt nemmere at pakke tasken. I fællesskab sammensætter I et træningsprogram, der hjælper dig frem mod dine mål. Her vil der blive taget hensyn til evt. skader og skavanker. Julie vil støtte og guide dig gennem hele forløbet, så der skabes den bedst mulige ramme for en god og sund udvikling.

DJI 20220628 133210 076

Julie hjælper dig i mål med

◼︎ Personlig programlægning 

◼︎ Personlig træning

Mød husets personlige trænere