Menu
Tryk enter eller esc for at afslutte søgning
Marcus

Marcus er uddannet kandidat i Idræt og Psykologi, og har gennem sin uddannelse opbygget en solid faglighed og forståelse for kroppen, fysisk træning og psykologi, som f.eks. vaneændringer og motivation. 

Hans personlige træning bygger på et udgangspunkt i at skabe en funktionel træning, der vil styrke din krops naturlige bevægelser, så du kan få mest muligt glæde ud af træningen - også uden for træningscenteret.

Et centralt element i hans personlige træning er et fokus på det hele menneske og balance, da det er det, han har erfaret skaber den bedste grobund for vedvarende motivation og lyst til at træne. 

Marcus er fastansat i DGI Huset som personlig træner og underviser. Marcus underviser på en række hold såsom Crossfitness, TRX, Pump Power, Tabata og Senior styrk dig.

Du vil med Marcus opleve en personlig træner, som har fokus på at møde dig i øjenhøjde, lytte til dine behov, give dig succes oplevelser og instruere dig grundigt hele vejen igennem forløbet, så du føler dig klar til at "stå på egne ben", når forløbet afsluttes.  

 

OBS! Svømmehallen lukket den 21. januar og har begrænset adgang den 22.-23. januar

Fredag den 21. januar er hele svømmehallen lukket, da gulvet repareres. Lørdag og søndag den 22. - 23. januar er der adgang til alle varmtvandsbassiner, springbassin, rutsjebaner og sauna. Sportsbassinnet optaget af Vejle International SwimCup 2022 og der er lukket for banesvømning.