Menu
Tryk enter eller esc for at afslutte søgning

Personlig træner

Michael Hedegaard Sørensen

Sammen er vi stærkere!

"Sammen skaber vi en holdbar løsning, som du kan implementere i en sund og bevægelig hverdag. Jeg vil stå 100% ved din side og hjælpe dig med dine målsætninger.

Med mig som træner, så kan du forvente en glad, smilende og motiverende PT’er. Jeg går op i høj kvalitet, og ligger stor vægt på god teknik, herunder kroppens mulige evne til at bevæge sig uden at kompensere. Sammen finder vi en løsning på dine mål, og finder en god og vedvarende træningsforløb som du selv kan bruge fremadrettet. Om det er vægttab, muskelopbygning, stabilitets, mobilitet og/eller koordinations træning, så jeg er sikker på, at vi nok skal finde en løsning sammen."

Crossfit 4V3B7547

Kort om Michael

Michael er uddannet Personlig Træner & Kostvejleder, og har i mange år beskæftiget sig med træning af alle former. Han har selv spillet fodbold i SønderjyskE på elite niveau, og har efterfølgende fået stor interesse i, at træne andre uanset mål og niveau. 

Udover det, så er han uddannet i Cupping Therapy, og snart færdig med hans uddannelse som lægeeksamineret massør. Dette giver ham stor indblik i bevægelsesapperatet og kroppens funktion, samt at kunne behandle milde skader/smerter, løsne spændinger og øge blodcirkulation for bedre velvære.

Mød husets personlige trænere 

Fitness lukket i få timer

Fredag den 9. december i tidsrummet 10-14 er fitness lukket grundet vedligehold af gulvet. Vi håber at se dig før eller efter til en alletiders træning.

Gavekort til svømmehallen

Som noget nyt kan du nu købe gavekort til svømmehallen. Perfekt gaveidé til mandelgave, kalendergave eller til en du holder af, som bare har alt. Henvend dig i receptionen.