Menu
Tryk enter eller esc for at afslutte søgning

Far i form

Træn med din baby 

Holdet er for alle fædre på barsel, som gerne vil være fysisk aktive samtidig med at have tid med sit barn (0-12 måneder). På holdet er der plads til at få sved på panden og plads til at være far, med alt hvad dette kan indebære.

 Tilmeld dig

IMG 9320 (1)

Det kendetegner Far i form

◽️  Styrke og konditionstræning

◽️  Plads til at gå til og fra træningen afhængigt af din babys behov

◽️  Hyggeligt samvær med andre fædre

 

 Tilmeld dig

Sådan forløber Far i form

Træningen indeholder altid opvarmning samt en solid omgang styrke- og pulstræning i vores cross fitness hal. Du kan lave mange af øvelserne med dit barn, eller lade dit barn hygge sig på legeøen imens du træner. Det er også muligt at tage barnevogn med i hallen eller sætte den lige udenfor døren.

 Tilmeld dig

Rart at vide

Hvad er niveauet?

Alle fædre med et barn på 0-12 måneder kan deltage. Træningen kan både tilpasses dit træningsniveau, og din babys behov for nærvær, mad, bleskift m.m.

Hvad skal jeg gøre inden?

Tilmelding via holdplanen er nødvendig.

Hvor lang tid tager timen?

Du kan se frem til 50 minutter, hvor du får pulsen op og brugt de fleste store muskelgrupper.

Hvad skal jeg medbringe?

Træningstøj og indendørs træningssko. Medbring en drikkedunk, samt hvad din baby kan få behov for i løbet af timen.

Mere end et træningscenter

Giv din baby en sund start på livet med træning og socialt samvær. Babyer elsker at iagttage hinanden - og du som far trænger måske til at komme lidt ud af babyboblen derhjemme. I DGI Huset Vejle mødes mange nybagte forældre med deres børn for at deltage på hold. Vi har god plads og rolige omgivelser, hvor din baby kan mades eller I kan få varmet sutteflasken i mikroovn. I vores café kan I nyde en kop kaffe eller lidt at spise, alt imens der er mulighed for at snakke om "tigerspring", glæder og udfordringer, der følger med et lille nyt familiemedlem.

 

 Tilmeld dig

Er du nysgerrig?

Bliv en del af fællesskabet for gravide, forældre og deres babyer på Facebook. Her kan du følge med i nye tiltag og spændende events.

Facebook fællesskab

Inspiration til dig