Menu
Tryk enter eller esc for at afslutte søgning

Mor i form

Mor I Form 26510875 Ml

Har du lige født og ønsker at komme i form efter fødslen?

I DGI Huset kan du deltage på åbne hold for nybagte mødre, hvor babyer er velkomne. Du kan tilmelde dig på klippekort eller abonnement på de uger / ugedage, som passer i dine planer.

Mor i form

Ønsker du at komme i gang med din træning efter en veloverstået graviditet, med fokus på at styrke og stramme kroppen op samt forbedre din kondition? Timen består af styrkeøvelser for kroppens store muskelgrupper og pulstræning, så du oplever at komme hele kroppen igen. Ud over at træningen skal give dig sved på panden, handler det også om at have det sjovt både med sin lille, de øvrige mødre og mærke at du får mere energi. Den øget energi vil ikke kun gavne dig men også i høj grad din lille baby.

Alle kan deltage og det er sikkert at starte 6-8 uger efter en ukompliceret fødsel, men vi anbefaler, at du har været til efterfødsels-check hos lægen. Dit barn er velkomment på holdet, og du kan gå til og fra øvelser efter behov.


Følg med i vores nyeste tiltag for gravide, mor & baby på facebook gruppen Gravid, baby & mor træning, du finder den her: https://www.facebook.com/groups/200761684202163/

Varmt velkommen til mor & baby 
Giv din baby en sund start på livet med træning og samvær med andre.
I DGI Huset mødes mange mødre med babyer for at deltage på hold for baby eller for moderen. Vi har god plads og rolige omgivelser, hvor baby kan ammes eller I kan få varmet sutteflasken i microovn.
I vores café kan I nyde en kop kaffe eller en sund salat, alt imens der er mulighed for at snakke om "tigerspring", glæde og udfordringer, ved det at have en lille ny i familien.

OBS! Svømmehallen lukket den 21. januar og har begrænset adgang den 22.-23. januar

Fredag den 21. januar er hele svømmehallen lukket, da gulvet repareres. Lørdag og søndag den 22. - 23. januar er der adgang til alle varmtvandsbassiner, springbassin, rutsjebaner og sauna. Sportsbassinnet optaget af Vejle International SwimCup 2022 og der er lukket for banesvømning.