Menu
Tryk enter eller esc for at afslutte søgning

Plus Pigerne

GO Fit, GO Fun and GO Together - med Plus Pigerne   

Har du et brændende ønske om at finde glæden ved bevægelse? Men endnu ikke fundet den træningsform, som kan motivere dig til at pakke tasken uden følelsen af pligt? Så læs med her.

Vores instruktør og fysioterapeut Aranja står klar til at hjælpe dig med at finde motivationen til en sundere og gladere livsstil. På vores lukket bootcamp Plus Pigerne tester vi forskellige træningsformer som dans, yoga, moderat vægtløftning, træning med redskaber + flere. 

Formålet med Plus Pigerne 
Go Fit, Go Fun and Go Together er grundpælene på forløbet. Du skal finde det sjovt at få pulsen op - og være motiveret. Ingen kan fastholde træningen, hvis den kun er en sur pligt, så har vi ofte 100 undskyldninger for at springe træningen over. Motivation er det, som driver os, og den skal vi have frem.

Derfor fokuserer vi ikke kun på vægttab. Vi fokuserer på at give dig følelsen af glæde, sundhed og succes, som booster din selvtillid og overskuddet i hverdagen – så skal kiloene nok løbe sin vej.


Forløb - og forventning
Du bliver en del af et fast hold Plus Piger gennem 8 uger, hvor I alle trænger til et kærligt skub. Vi træner i en lukket sal, hvor du trygt kan fokusere på dig selv, forbedre din fysiske form og derved få et bedre forhold til din krop.

Vi starter roligt ud, og du kan med garanti følge med på holdet. Den eneste forudsætning for at deltage, er dit gå-på-mod. Fordelen ved vores lukkede forløb er, at du bliver set, og niveauet bygges gradvist op i takt med din udvikling og ønsker.

 

Vi glæder os til at møde dig!

De bedste hilsner 
Aranja & DGI Huset Vejle 

Kom med på forløbet og oplev

☑️ Glæde 

☑️ Fællesskab 

☑️ Forskellige træningsformer 

☑️ Overskud i hverdagen

☑️ Fri adgang til svømmehal og fitness 

 

Praktisk
Vi mødes i 8 uger onsdage kl. 19.15 - 20.05
Opstart onsdag den 5. januar 2022. 

Pris: 995,-  

Bonus
Under forløbet har du fri adgang til fitness og svømmehal
- inkl. vores wellness faciliteter, boblebad, sauna og infrarød.

Book forløbet her:
bit.ly/33pdEHi 

Shutterstock Plus Pigerne

OBS! Svømmehallen lukket den 21. januar og har begrænset adgang den 22.-23. januar

Fredag den 21. januar er hele svømmehallen lukket, da gulvet repareres. Lørdag og søndag den 22. - 23. januar er der adgang til alle varmtvandsbassiner, springbassin, rutsjebaner og sauna. Sportsbassinnet optaget af Vejle International SwimCup 2022 og der er lukket for banesvømning.