Menu
Tryk enter eller esc for at afslutte søgning

Plus pigerne

Bliv en del af Plus pigerne 

Har du et brændende ønske om at finde glæden ved bevægelse? Men endnu ikke fundet den træningsform, som kan motivere dig til at pakke tasken uden følelsen af pligt? Så læs med her. Vores instruktør og fysioterapeut Aranja står klar til at hjælpe dig med at finde motivationen til en sundere og gladere livsstil. På vores lukket forløb Plus pigerne tester vi forskellige træningsformer som dans, yoga, moderat vægtløftning, træning med redskaber + flere. 

Shutterstock 1109511578 661346314919

Dérfor Plus pigerne

☑️  Glæde 

☑️  Stort fællesskab 

☑️  Forskellige træningsformer 

☑️  Fri adgang til svømmehal og fitness

☑️  Overskud i hverdagen

 

 Book forløb

Formålet med Plus pigerne

Du skal finde det sjovt at få pulsen op - og være motiveret. Ingen kan fastholde træningen, hvis den kun er en sur pligt, så har vi ofte 100 undskyldninger for at springe træningen over. Motivation er det, som driver os, og den skal vi have frem. Derfor fokuserer vi ikke kun på vægttab. Vi fokuserer på at give dig følelsen af glæde, sundhed og succes, som booster din selvtillid og overskuddet i hverdagen – så skal kiloene nok løbe sin vej. Du bliver en del af et fast hold plus piger gennem 8 uger, hvor I alle trænger til et kærligt skub. Vi træner i en lukket sal, hvor du trygt kan fokusere på dig selv, forbedre din fysiske form og derved få et bedre forhold til din krop.

Shutterstock 1109511623 661347171193

Opstart Plus pigerne

Onsdag den 29. marts 2023 kl. 19.15-20.05

Vi mødes i 8 uger.

Pris: 995,-

Bonus
Under forløbet har du fri adgang til fitness og svømmehal inkl. vores wellness faciliteter, boblebad, sauna og infrarød.

 

 Book forløb

Rart at vide

Hvad er niveauet?

Vi starter roligt ud, og du kan med garanti følge med på holdet. Den eneste forudsætning for at deltage, er dit gå-på-mod.

Hvad skal jeg gøre inden?

Book forløbet her på siden. Tilmelding er nødvendigt.

Hvor lang tid tager timen?

Du kan se frem til 50 minutter, hvor du får rørt hele kroppen - og sved på panden.

Hvad skal jeg medbringe?

Mød op i noget behageligt tøj og medbring din drikkedunk - så står vi klar med resten.

Inspiration til dig