Tips & Tapas - kun for kvinder

Kære kvinde.

Tips og tapas har til formål at skabe fællesskab blandt kvinder i Vejle. Aftenen indledes altid med et indlæg, hvorefter der er plads til spørgsmål og diskussion.


Gennem længere tid har "mændene" haft mulighed for at mødes til mandeaften til stegt flæsk - her i DGI Huset! Nu er tiden inde til at vi afholder aftener - kun for kvinder !


Vi har fastlagt 3 datoer inden sommerferien og evaluerer sammen med jer - såvel indhold som form - til kommende arrangementer efter sommerferien.
Der er lagt op til ca. 30 minutters indlæg og derefter er der tapas, hygge, snak mm.
Er du typen der strikker og hækler er du også velkommen til at medbringe dette. Kvinder vil jo helst ikke spilde tiden....


Forlag til nye emner – skriv dem på FB gruppen: https://www.facebook.com/groups/402787990454673/


Onsdag den 10. april  er afholdt med 48 kvinder der lyttede til Claudias tips og hyggede spiste og snakkede til kl. 22. EN SUCCES!
Emne:Claudia Freitag, ansat i DGI Huset Vejle, som personlig træner og kostvejleder mm, fortæller om emnet: "En sund kost til kvinden i den travle hverdag".
Køb din billet her


Torsdag den 2. maj kl. 19
Vi får besøg fra Conrad design. Ketty og Helena Conrad fortæller om opbygning af deres fælles forretning med strikkedesign. På aftenen vil der være mulighed for købe strikkekits. Læs mere om Conrad design her
Køb din billet her 


Torsdag den 13. juni kl. 19.
Tips & tapas i filosofaen ved Dorthe Brøcher. Læs mere om Filosofaen på face book - klik her 
Køb din billet her


 

 

 

 Luk menu

Vi anvender cookies til statistik. Denne information deles med tredjepart. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du dette. Cookie- og persondatapolitik

Ok jeg accepterer