Tips & Tapas - kun for kvinder

Kære kvinde.
Tips og tapas har til formål at skabe fællesskab blandt kvinder i Vejle. Aftenen indledes altid med et indlæg, hvorefter der er plads til spørgsmål og diskussion. Gennem længere tid har "mændene" haft mulighed for at mødes til mandeaften til stegt flæsk - her i DGI Huset! Nu er tiden inde til at vi afholder aftener - kun for kvinder !
Aftenen starter med 30-45 minutters oplæg og derefter er der tapas, hygge, snak mm.


Tips og Tapas, onsdag den 25. september kl. 19 Emne: 107 danske Pippi-piger
Merete van den Berg, forfatter til ’107 danske Pippi-piger’, deler historier og indsigter fra arbejdet med bogen. Hvem er Pippi-pigerne? Hvad drev dem? Hvem er de kvinder, du beundrer – og hvorfor? Kom med til en aften, der inspirerer til at kaste sig ud i nye ting og tænke lidt mere som Pippi. Du får mulighed for at få signeret din bog og også købe den til særpris.
Læs mere om Merete her:www. meretevandenberg.dk
Køb din billet her


Tips & tapas, tirsdag den 29. oktober kl. 19 Emne: Hvordan skaber man indre ro i en travl hverdag
Lena Søgaard kommer og giver sit bud på, hvordan man kan skabe indre ro i en travl hverdag. Hun vil fortælle ud fra den erfaring hun har skabt gennnem et langt liv som pædagog, og sin erfaring som alternativ behandler. Lena er uddannet healer og clairvoyant og vil beskrive hvordan hun arbejder og hjælper andre med at skabe indre ro som er vældig meget oppe i tiden. Hun vil i sin fortælling give dig mulighed for selv af prøve en lille mind-ful øvelse.
Læs mere om Lena Søgaard her: www.lenasoegaard.dk

Køb din billet her


Torsdag den 21. november kl. 19 Emne: Offentliggøres senere
Har du et emne eller en god idé, så send den til hdn@dgihusetvejle.dk, du kan stadig nå det.


 

 

Allerede afholdte  arrangementer

Torsdag den 13. juni 2019 kl. 19.
Tips & tapas i filosofaen ved Dorte Brøchner Jessen,Højskolelærer på Engelsholm højskole & Kandidat i pædagogisk filosofi. Aftenen vil byde på et filosofisk tænkende oplæg med udgangspunkt i Hannah Arendt, om det der binder os sammen og det der skiller os ad. 
Fællesskab og Frihed
Overflod og uendeligt forbrug er de fattige menneskers rigdom: Det er luftspejlinger i elendighedens ørken. Nødvendighedens lænker behøver således forstået ikke være af jern. De kan også være af silke.” Sådan skriver én af de få kvindelige filosofiske tænkere, Hannah Arendt (1906-1975), som netop ser fællesskabet som det afgørende skæringspunkt for frihed. Hvad mener hun med det? Hvordan forstår vi frihed? og hvilken betydning har fællesskab for frihed?

Torsdag den 2. maj  2019 kl. 19 mødtes 25 kvinder med strikket & snakketøj

Emne: Lene Møller fra Garn i Skovhytten i Vejle fortæller om de sidste nye strikketrends og strikkeopskrifter. Du får mulighed for at se nogle at modellerne færdigstrikkede. Medbring rigtig gerne dit eget strikketøj, således at vi i fællesskab kan lade os inspirere af hinanden.

 

 

 

 Luk menu

Vi anvender cookies til statistik. Denne information deles med tredjepart. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du dette. Cookie- og persondatapolitik

Ok jeg accepterer