Tips & Tapas - kun for kvinder

Kære kvinde.

Tips og tapas har til formål at skabe fællesskab blandt kvinder i Vejle. Aftenen indledes altid med et indlæg, hvorefter der er plads til spørgsmål og diskussion.


Gennem længere tid har "mændene" haft mulighed for at mødes til mandeaften til stegt flæsk - her i DGI Huset! Nu er tiden inde til at vi afholder aftener - kun for kvinder !


Vi har fastlagt 3 datoer inden sommerferien og evaluerer sammen med jer - såvel indhold som form - til kommende arrangementer efter sommerferien.
Der er lagt op til ca. 30 minutters indlæg og derefter er der tapas, hygge, snak mm.
Er du typen der strikker og hækler er du også velkommen til at medbringe dette. Kvinder vil jo helst ikke spilde tiden....


Forlag til nye emner – skriv dem på FB gruppen: https://www.facebook.com/groups/402787990454673/


 

 

Torsdag den 13. juni kl. 19.
Tips & tapas i filosofaen ved Dorte Brøchner Jessen,Højskolelærer på Engelsholm højskole & Kandidat i pædagogisk filosofi.

Aftenen vil byde på et filosofisk tænkende oplæg med udgangspunkt i Hannah Arendt, om det der binder os sammen og det der skiller os ad.

Fællesskab og Frihed
Overflod og uendeligt forbrug er de fattige menneskers rigdom: Det er luftspejlinger i elendighedens ørken. Nødvendighedens lænker behøver således forstået ikke være af jern. De kan også være af silke.” Sådan skriver én af de få kvindelige filosofiske tænkere, Hannah Arendt (1906-1975), som netop ser fællesskabet som det afgørende skæringspunkt for frihed. Hvad mener hun med det? Hvordan forstår vi frihed? og hvilken betydning har fællesskab for frihed?

Køb din billet her


Torsdag den 2. maj kl. 19 mødtes 25 kvinder med strikket & snakketøj
Emne: Lene Møller fra Garn i Skovhytten i Vejle fortæller om de sidste nye strikketrends og strikkeopskrifter. Du får mulighed for at se nogle at modellerne færdigstrikkede. Medbring rigtig gerne dit eget strikketøj, således at vi i fællesskab kan lade os inspirere af hinanden.

Onsdag den 10. april  er afholdt med 48 kvinder der lyttede til Claudias tips og hyggede spiste og snakkede til kl. 22. EN SUCCES!
Emne:Claudia Freitag, ansat i DGI Huset Vejle, som personlig træner og kostvejleder mm, fortæller om emnet: "En sund kost til kvinden i den travle hverdag".

 

 

 Luk menu

Vi anvender cookies til statistik. Denne information deles med tredjepart. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du dette. Cookie- og persondatapolitik

Ok jeg accepterer