OBS: eventen er allerede afholdt

Lauseniana Nytårskoncert 6. januar

Eventen afholdes den: 06. januar 2019

Velkommen til festlig nytårskoncert i DGI Huset Vejle. Årets solist er Cassandra Lemoine.

Billetsalget starter ved Vejle Musikteater den 16. november kl. 10.00

Velkommen til årets nytårskoncert i DGI-huset. En stolt og festlig tradition, der i år kører på 63. og 64. koncert siden 1981.
Overskuddet ved nytårskoncerterne er medvirkende til, at Vejle Kommune i samarbejde med foreninger, institutioner og enkeltpersoner kan tilbyde en lang række spændende tilbud til skolebørn.


 

Fuldend Nytårkoncerten med det store kagebordpausedrinks og/eller koncertmiddag.

Du forudbestiller her:

Lørdag 5. januar: https://dgihusetvejle.nemtilmeld.dk/356/

Søndag 6. januar: https://dgihusetvejle.nemtilmeld.dk/357/


 

Promenadeorkestret Lauseniana- som af de fleste nok er bedre kendt under navnet Slyngelorkestret - er et fællesjysk underholdningsorkester, hvis formål er at skabe musikglæde og holde den lødige underholdningsmusik levende.
Siden starten i 1963 har orkestret givet utallige koncerter i Danmark, og det har ved mange lejligheder optrådt i radio og TV. Herudover har det været på adskillige koncert-turneer i udlandet. Mange lande er besøgt flere gange, og ofte har orkestret medvirket ved officielle højtideligheder og dermed repræsenteret dansk musikliv i det fremmede.

Solist: Cassandra Lemoine
Slyngelorkestret har fornøjelsen af at byde velkommen til Cassandra Lemoine
Cassandra Lemoine, oprindeligt fra Canada, er uddannet ved Opera Akademiet og Det Kongelige Danske Musikkonservatorium i København.
Hun debuterede i 2017 på Det Kongelige Teater som Papagena i Mozarts Tryllefløjten. I år spiller Cassandra hovedrollen Christine Daaé i Andrew Lloyd Webber’s The Phantom of the Opera på Det Ny Teater.

Koncerten varer ca. 2 timer og 30 min
Billet samt evt handicapplads bookes hos Vejle Musikteater - www.vejlemusikteater.dk
Mad og drikke må ikke medbringes i salen


 

 Aktuelle events

28 | 05 | 19

Sommerparty for DGI Husets gæster 28. maj

Din fitness-instruktør inviterer dig til SOMMERPARTY tirsdag den 28. maj kl. 11-14 Tag din træningsmakker under armen og ønsk hinanden en dejlig sommer, mens I nyder en lækker frokost i Restaurant Energien.

Læs mere

11 | 06 | 19
13 | 06 | 19

Tips & Tapas 13. juni

Tips og tapas har til formål at skabe et fællesskab for kvinder. Aftenen indledes altid med et indlæg, hvorefter der er plads til spørgsmål og diskussion.

Læs mere

03 | 07 | 19

Zirkus Nemo 3. juli på Cirkuspladsen

Zirkus Nemo fejrer 20 år med stjernespækket Jubilæums forestilling!

Læs mere

Luk menu

Vi anvender cookies til statistik. Denne information deles med tredjepart. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du dette. Cookie- og persondatapolitik

Ok jeg accepterer