OBS: eventen er allerede afholdt

Esportsmekka i Vejle 26-28. april

Eventen afholdes den: 27. april 2019

Så sker det: Årets esportsoplevelse kommer til Vejle. 3200 m2 i DGI Huset Vejle danner rammen om et kæmpe esportsevent (gratis entre for publikum).

Kom og få sjove og fede oplevelser, hvor du blandt andet kan opleve toppen af YouSee eSportligaens pokalrække kæmpe om at blive bedst og braget af et finaleshow, der kulminerer det hele. Du kan samtidig prøve et væld af esportsoplevelser som airsoft-skydning, nerfgun-bane, racing simulator, FIFA 19 og meget, meget mere.

Er du gamer, forælder, foreningsleder eller bare nysgerrig på gaming, så kom og oplev årets mest underholdende esportevent.

Se programmet og følg med i alle nyheder om Esportsmekka her

 

Bag arrangementet står DGI Esport

DGI Esport arbejder målrettet med at udvikle esport i Danmark og hjælper foreninger og ildsjæle i gang med at tilbyde esportsaktiviteter til en bred målgruppe af udøvere. Sammen med eksperter og foreninger udvikler vi uddannelser, kurser og koncepter med det formål at skabe endnu dygtigere trænere og spillere og gøre esport til en integreret del af foreningslivet.

Vi tror på, at esport danner ramme om stærke fællesskaber og store oplevelser og sætter fokus på at skabe trygge, udviklende og motiverende esportsmiljøer, hvor alle kan være med – uanset alder og niveau.

 Aktuelle events

07 | 11 | 19

The Choir of Man i Spektrum 7. november

En verdensomspændende succes – nu i Danmark! Torsdag den 7. november kl. 20

Læs mere

12 | 11 | 19
26 | 11 | 19

Sangaften m. Højskolesangbogen 26. november

Kan du li' fællessang og Højskolesangbog, er sangaften lige noget for dig.

Læs mere

12 | 12 | 19

Sangaften m. Højskolesangbogen 12. december

Kan du li' fællessang og Højskolesangbog, er sangaften lige noget for dig.

Læs mere

Luk menu

Vi anvender cookies til statistik. Denne information deles med tredjepart. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du dette. Cookie- og persondatapolitik

Ok jeg accepterer